Είχε να μπει στο Τροχόσπιτό του, από το Καλοκαίρι. Αυτό που βρήκε σήμερα στο Εσωτερικό του, τον έκανε να Παγώσει! - Fanpage

Είχε να μπει στο Τροχόσπιτό του, από το Καλοκαίρι. Αυτό που βρήκε σήμερα στο Εσωτερικό του, τον έκανε να Παγώσει!

Ένας άντρας της Νότιας Καρολίνα, για να ζήσει, μετακινεί τις μέλισσες και τις φωλιές τους στα δέντρα και γύρω από τα σπίτια. Κατέγραψε ένα βίντεο που ισχυρίζεται ότι είναι η μεγαλύτερη φωλιά σφηκών στην Αμερική.

Ο Robert McDougal, κάτοικος της Moncks Corner και ιδιοκτήτης του Hurry Up Towing, αγνοούσε την ύπαρξη της φωλιάς στο αναδιπλούμενο τροχόσπιτο στην αυλή του, μέχρι που το μετακίνησε.

Ο Eric McCool, ιδιοκτήτης του McCool’s Wildlife Control & Bee Extractions, εκτιμά ότι η φωλιά είναι 3 μέτρα μήκος, 2 μέτρα πλάτος και 1 μέτρο ύψος, με εκτιμώμενες 350.000 σφήκες.

1

«Ήμουν ουσιαστικά μέσα στη φωλιά», δήλωσε ο McCool στο The Post and Courier. «Ήταν πολύ ζεστά και αποπνικτικά. Κατάφερα να αφαιρέσω 37 βασίλισσες, με το χέρι.»

Οι σφήκες, είναι γνωστές για την παροχή επώδυνων τσιμπημάτων. Αλλά ο McCool λέει ότι έχει συνηθίσει αφού έχει τσιμπηθεί περισσότερες από 6.000 φορές τις δύο τελευταίες δεκαετίες στη δουλειά του.

2

Οι φωλιές σφηκών είναι περιστασιακά πολύ μεγάλες και οι σφήκες είναι επίσης γνωστές ως η «ελαφριά» μέλισσα.

Η φωλιά που ανακάλυψε κάποιος άλλος στην κομητεία Charleston στη δεκαετία του 1990, εκτιμάται ότι είχε 250.000 μέλισσες.

Credit: OpposingViews

Αφήστε το σχόλιο σας: