Η Μαγική Στιγμή που ένα Τεράστιο Μάτι εμφανίστηκε στα Σύννεφα στον Ουρανό. Δείτε τις Εκπληκτικές Φωτογραφίες! - Fanpage

Η Μαγική Στιγμή που ένα Τεράστιο Μάτι εμφανίστηκε στα Σύννεφα στον Ουρανό. Δείτε τις Εκπληκτικές Φωτογραφίες!


Ένας ερασιτέχνης φωτογράφος έπαθε πλάκα όταν αιχμαλώτισε με τον φακό ένα εντυπωσιακό σύννεφο σε σχήμα ματιού στον ουρανό πάνω από το σπίτι του. Ο Graham Telford, πατέρας δύο παιδιών, εντόπισε το ασυνήθιστο σύννεφο πάνω από το Leeds του Yorkshire την Τετάρτη.

Ο 46χρονος είπε ότι ένιωθε σαν να τον παρακολουθούν καθώς φωτογράφιζε το παράξενο σύννεφο. Οι συνωμοσιολόγοι και οι παρατηρητές σύννεφων ισχυρίζονται ότι το σύννεφο είναι το μάτι του Θεού ή απόδειξη ότι η κυβέρνηση παρακολουθεί.

73

Τα φακοειδή σύννεφα, των οποίων η επιστημονική ονομασία είναι “stratocumulus standing lenticularis”, σχηματίζονται όταν φυσάνε δυνατοί, υγροί άνεμοι πάνω από ανώμαλες επιφάνειες. Ο Telford είπε: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Αυτά τα σύννεφα σχημάτισαν ένα τέλειο μάτι – μέχρι και το φρύδι.

Ήταν απίθανο. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι κάποιος μας παρακολουθεί από ψηλά, αλλά όταν το είδα αυτό, σίγουρα ένιωσα ότι μας παρακολουθούν. Οι άνθρωποι στους οποίους το έδειξα σχολίασαν ότι είναι απόδειξη ότι ο μεγάλος αδερφός μας παρακολουθεί, ενώ άλλοι είπαν ότι είναι το μάτι του Θεού. Μερικοί είχαν λίγο διαφορετικές εξηγήσεις, αλλά της ίδιας λογικής.»

Λέει ότι το σύννεφο εξαφανίστηκε όσο γρήγορα εμφανίστηκε.

74

75

«Φωτογράφιζα μερικά φακοειδή σύννεφα, αλλά είχε αρκετό αέρα και είδα αυτό το σχέδιο να σχηματίζεται πάνω από το σπίτι, έτσι άρχισα να τραβάω φωτογραφίες – χαίρομαι που κόλλησα σε αυτό. Σκέφτηκα να πάω να πάρω την κανονική κάμερα μου, αλλά δεν είχα χρόνο. Εξαφανίστηκε όσο γρήγορα σχηματίστηκε, έτσι τράβηξα μερικές φωτογραφίες με το iPhone μου και μετά εξαφανίστηκε.

Φωτογραφίζω οτιδήποτε το ασυνήθιστο – παράξενα σύννεφα, το βόρειο σέλας, πουλιά – οτιδήποτε πιάσει το μάτι μου, ας πούμε, αλλά αυτό ήταν εντελώς διαφορετικό. Έχω τραβήξει πολλές φωτογραφίες με ασυνήθιστους σχηματισμούς σύννεφων εδώ και χρόνια, αλλά ποτέ κάτι τόσο παράξενο ή καλά σχηματισμένο.

Μερικοί νόμιζαν ότι είχα κάνει φώτοσοπ γιατί ήταν τόσο καλό το σχήμα, αλλά δεν έκανα. Έτσι ακριβώς ήταν. Δεν έχει πλησιάσει υπολογιστή.»

76

77

78

Εσείς τι πιστεύετε ότι ήταν;

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: