ΘΑΥΜΑ: Ανεμοστρόβιλος Κατέστρεψε Ολοσχερώς Εκκλησία. Ενώ καθάριζαν τα Συντρίμμια, είδαν ΚΑΤΙ που τους έκανε να Ανατριχιάσουν! - Fanpage

ΘΑΥΜΑ: Ανεμοστρόβιλος Κατέστρεψε Ολοσχερώς Εκκλησία. Ενώ καθάριζαν τα Συντρίμμια, είδαν ΚΑΤΙ που τους έκανε να Ανατριχιάσουν!

Μετά από έναν καταστροφικό ανεμοστρόβιλο στο νότιο Mississippi, το προσωπικό του William Carey University καθάριζε τα συντρίμμια. Ανάμεσα στα κατεστραμμένα κτίρια και τα ξεριζωμένα δέντρα, έπεσαν πάνω σε ένα εκπληκτικό θέαμα: στον χώρο της εκκλησίας βρισκόταν πάνω στον άμβωνα μια ανοιχτή Βίβλος, ανέγγιχτη από τον ανεμοστρόβιλο.

43

Αυτό που τους έκανε μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η σελίδα στην οποία ήταν ανοιχτή η Βίβλος, στον Ψαλμό 46, o οποίος λέει ανάμεσα σε άλλα: “Ο Θεός είναι καταφυγή ημών και δύναμις, βοήθεια ετοιμοτάτη εν ταις θλίψεσι.”

“Κανένα κτίριο δεν έμεινε ανέπαφο”, είπε ο Rick Wilemon, καθηγητής καλλιτεχνικών στο Χριστιανικό κολέγιο, ο οποίος τράβηξε φωτογραφίες της ασυνήθιστης σκηνής. “Φαίνεται να υπάρχουν πολλές απώλειες.”

44

Παρ’όλο που η Βίβλος ήταν στερεωμένη καλά στο σημείο του άμβωνα, το γεγονός ότι τα κοντινά παράθυρα και τα αντικείμενα καταστράφηκαν ενισχύει το περιστατικό.

45

Το περιστατικό ανέβασε το ηθικό μετά τον ανεμοστρόβιλο. “Είναι εντυπωσιακό που κάτι τόσο ενθαρρυντικό για την κοινότητα μας εμπνέει ολόκληρο το έθνος”, είπε ο Wilemon.

Credit: davidwolfe.com

Αφήστε το σχόλιο σας: