Θυμάστε τις Δίδυμες που Μοιράζονται τον Ίδιο Άντρα; Αυτή τη Φορά Κάνουν ΚΑΤΙ Πολύ πιο Ακραίο! - Fanpage

Θυμάστε τις Δίδυμες που Μοιράζονται τον Ίδιο Άντρα; Αυτή τη Φορά Κάνουν ΚΑΤΙ Πολύ πιο Ακραίο!

Θυμάστε τις πανομοιότυπες δίδυμες, Anna και Lucy DeCinque, οι οποίες μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι και το ίδιο αγόρι; Θέλουν να μείνουν έγκυες την ίδια περίοδο, γιατί τα σώματα τους “πρέπει να είναι ίδια”.

3

Υπάρχει όμως κάτι που δεν τους αρέσει αυτή την στιγμή στο σώμα τους: τα στή8η τους δεν είναι πανομοιότυπα.

4

Ελπίζουν να μπορέσουν να κάνουν μια επέμβαση έτσι ώστε να γίνουν τα στή8η τους ίδια. Θα εμφανιστούν στην αμερικανική εκπομπή για πλαστικές επεμβάσεις “Botched” όπου θα καταγραφεί η διαδικασία.

5

Έχουν ξοδέψει πάνω από $250.000 για να είναι ίδιες – σε επεμβάσεις στα χείλη, εμφυτεύματα στήθους, ψεύτικα φρύδια και βλεφαρίδες. Τώρα ελπίζουν να κάνουν τα στήθη τους συμμετρικά.

6

Οι λαμπερές αδερφές, οι οποίες έχουν ονομαστεί και ως “οι πιο ενοχλητικές δίδυμες”, παραδέχονται ότι έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις, αλλά μένουν μακριά από τα χημικά.

Η Anna λέει: “Λόγω των τόσων θεραπειών, το δέρμα μας γίνεται ευαίσθητο καμιά φορά. Δεν μας αρέσουν τα πράγματα με χημική βάση και χρησιμοποιούμε μόνο καλλυντικά από ορυκτά.”

7

Εξηγούν επίσης γιατί θέλουν να είναι 100% ίδιες. “Ήμασταν πάντα πανομοιότυπες, αλλά θέλουμε να ζούμε τα πάντα μαζί, δεν θα αλλάξουμε αυτό που είμαστε”, λέει η Lucy.

8

Μάλλον ήρθε η ώρα να εγκαταλείψουμε τον πλανήτη.

Credit: 9gag.com

Αφήστε το σχόλιο σας: