Θυμάστε την 27χρονη έγκυο που την Πυροβόλησαν 3 Φορές ενώ Κοιμόταν; Γέννησε 1 υγιέστατο Αγοράκι & οι Γιατροί Μιλούν για Θαύμα! - Fanpage

Θυμάστε την 27χρονη έγκυο που την Πυροβόλησαν 3 Φορές ενώ Κοιμόταν; Γέννησε 1 υγιέστατο Αγοράκι & οι Γιατροί Μιλούν για Θαύμα!

Μια γυναίκα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πυροβολήθηκε τρεις φορές, ενώ κοιμόταν, σε μια απόπειρα δολοφονίας για λόγους τιμής, αλλά κατάφερε να επιβιώσει και να γεννήσει, έχοντας ακόμα τις σφαίρες μέσα της. 

Η 27χρονη Ινδή Susheela Kumar και ο σύζυγός της Pradip δέχτηκαν επίθεση από ένοπλους άντρες, την ώρα που κοιμόντουσαν στο σπίτι τους.

Ο Pradip και ο γονείς του σκοτώθηκαν αμέσως στην επίθεση που έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής.

Αλλά η Susheela, που ήταν 9 μηνών έγκυος, επιβιώσε παρά το γεγονός ότι πυροβολήθηκε με τρεις σφαίρες. Μία σφαίρα πέρασε ξυστά από το στόμα της και το χέρι της και μία σφηνώθηκε στο πάγκρεάς της.

1

Όταν οι ένοπλοι δράστες έφυγαν, οι γείτονες κάλεσαν βοήθεια και η εγκυμονούσα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προχώρησαν σε καισαρική τομή.

Το μωρό είναι πλήρως ανεπτυγμένο και ζυγίζει 2,2 κιλά. Κρατείται στην εντατική μονάδα νεογνών για την ώρα.

Η Susheela ανήκε σε ανώτερη κάστα και παντρεύτηκε τον Pradip, πριν από τέσσερα χρόνια, παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της.

Το ζευγάρι φυγαδεύτηκε από το χωριό τους για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή, αλλά επέστρεψαν στους γονείς του Pradip, όταν η 27χρονη έμεινε έγκυος.

Οι αρχές υποψιάζονται ότι ήταν οικογενειακή βεντέτα και γίνεται έρευνα για να βρεθούν οι δράστες.

Οι οικογενειακές βεντέτες κατά των ζευγαριών που παντρεύονται παρά τις αντιρρήσεις των συγγενών και της κοινωνικής κάστας, είναι συχνό φαινόμενο στην Ινδία και γίνονται εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Οι συγγενείς σκοτώνουν το ζευγάρι για να διασώσουν τη φήμη τους και να τιμήσουν τη κοινωνία, θέτοντας ως παράδειγμα προς αποφυγή για άλλα παιδιά που τολμούν να ξεπεράσουν τα κοινωνικά όρια. Συχνά όμως τέτοιου είδους δολοφονίες δεν αναφέρονται καν και οι σκοτωμοί συγκαλείπτονται, καθώς η τιμωρία είναι θανατική ποινή.

2

 

3

 

4

5

Credit: Dailymail

Αφήστε το σχόλιο σας: