Κούκλες του s3ξ με τη μορφή παιδιού – Ο προθάλαμος της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης - Fanpage

Κούκλες του s3ξ με τη μορφή παιδιού – Ο προθάλαμος της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Πρόκειται για σιλικονούχες κούκλες του σεξ που κατασκευάζονται κυρίως στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ. Οι παραγγελίες για την αγορά τους γίνονται μέσω διαδικτύου.

Δεν μοιάζουν μόνο εμφανισιακά σε παιδί αλλά και ανατομικά η δε …ρεαλιστική τους κατασκευή αποτελεί ένα από τα «πλεονεκτήματα» που αναγράφονται στα στοιχεία της προώθησης του προϊόντος. Δείγματα που εξετάστηκαν από παιδιάτρους επιβεβαιώνουν ότι οι κούκλες ανατομικά μοιάζουν με παιδί ηλικίας πέντε ετών, είχουν αρθρώσεις που μπορούν να κινηθούν ενώ συνοδεύονται από οδηγίες χρήσης για το πώς μπορούν να θερμανθούν ώστε να αποκτήσουν τη θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, έχει διαπιστωθεί ότι οι άνδρες που αγοράζουν κούκλες του σεξ με την μορφή παιδιού στη συνέχεια αγοράζουν σέξι ρούχα και εσώρουχα για να τις ντύσουν.
Τον ισχυρισμό ορισμένων κατασκευαστών ότι οι κούκλες του σεξ προστατεύουν τα παιδιά από σεξουαλικές επιθέσεις, αφού οι παιδόφιλοι μπορούν να εκτονώσουν τη διαστροφή τους σε αυτές, αντικρούονται από όλους τους ψυχολόγους, οι οποίοι επισημαίνουν ότι για πολλούς οι κούκλες αυτές είναι μόνο η αρχή…

Δυστυχώς, στις περισσότερες χώρες υπάρχει νομικό κενό σε ό,το αφορά αυτά τα προϊόντα. Για να χαρακτηριστούν παράνομα και να ενταχθούν στην κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας θα πρέπει να κατασχεθούν από τις κατά τόπους αρχές και να υπάρξει απόφαση του δικαστηρίου.
Μέχρι τότε πωλούνται ελεύθερα στο διαδίκτυο -ακόμη και σε πολύ γνωστές πλατφόρμες.
Οι αρχές σε αρκετές χώρες έχουν εντοπίσει την εισαγωγή τέτοιων ειδών και έχουν προχωρήσει σε κατασχέσεις, ενώ οι παραλήπτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Στη Μεγάλη Βρετανία, για παράδειγμα, οι τελωνιακοί (από το 2016 μέχρι σήμερα) έχουν κατασχέσει 123 κούκλες του σεξ, η δε βρετανική αστυνομία, μέσω αυτών των προϊόντων, κατάφερε να φτάσει σε δεκάδες παιδόφιλους, οι οποίοι ήταν πολίτες υπεράνω κάθε υποψίας. Σε 6 από αυτούς έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για παιδική πορνογραφία.

Επίσης, στην Αυστραλία, παρ´ όλο ότι έχει απαγορευτεί η εισαγωγή κούκλας του σεξ με τη μορφή παιδιού και για τους παραβάτες η χρηματική ποινή φτάνει μέχρι και τα 450.000 δολάρια Αυστραλίας ενώ προβλέπεται και ποινή φυλάκισης 10 ετών, οι τελωνειακές αρχές έχουν, δυστυχώς, κατάσχει πολλά φορτία με τέτοιο εμπόρευμα.

Πηγή:diaforetiko.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: