ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μικρούλα γεννήθηκε με μια σπάνια λευκή τούφα μαλλί αλλά περιμένετε μέχρι να δείτε και τη μαμά του

 

Αυτή η μοναδική οικογένεια έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που το κληρονόμησε από τους παππούδες της. Ξεκινώντας από την προγιαγιά, και οι τέσσερις γυναίκες είχαν μια τούφα με άσπρα μαλλιά ακριβώς πάνω απ’ το μέτωπό τους.

Η μικρή MilliAnne έχει το ίδιο ακριβώς «σημάδι» με τη μητέρα και τη γιαγιά της. Μια κατάλευκη τούφα πάνω από το μ…


 

Αυτή η μοναδική οικογένεια έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που το κληρονόμησε από τους παππούδες της. Ξεκινώντας από την προγιαγιά, και οι τέσσερις γυναίκες είχαν μια τούφα με άσπρα μαλλιά ακριβώς πάνω απ’ το μέτωπό τους.

Η μικρή MilliAnne έχει το ίδιο ακριβώς «σημάδι» με τη μητέρα και τη γιαγιά της. Μια κατάλευκη τούφα πάνω από το μέτωπό της! Η MilliAnne Worthy από τη Ridgeland της Νότιας Καρολίνας κληρονόμησε την κατάλευκη τούφα της από τη μητέρα της, την Brianna.

Η αιτία που προκαλεί τη λευκή τούφα ονομάζεται Poliosis και οφείλεται στην έλλειψη χρωστικής ουσίας στα μαλλιά και το δέρμα. «Δεν ξέρουμε από πού ξεκίνησε αυτό το σημάδι μιας και η γιαγιά μου είχε υιοθετηθεί ως παιδί και δεν έχει γνωρίσει τη βιολογική της οικογένεια,» είπε η Brianna στην Daily Mail.

Η μικρή MilliAnna γεννήθηκε με μια λευκή τούφα μαλλιών πάνω από το μέτωπό της, όπως μαμά της.

Η τουφίτσα της φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή μετά από 18 μήνες!

Θέλετε Επιδερμική Σύσφιξη? Νέα 4-πλη Τεχνολογία SMASH BODY στα DNA center!

Η άσπρα μαλλιά οφείλονται σε μια κατάσταση που ονομάζεται poliosis, η οποία προκαλεί την έλλειψη της χρωστικής ουσίας στα μαλλιά και το δέρμα.

«Δεν ξέρουμε από πού ξεκίνησε αυτό το σημάδι μιας και η γιαγιά μου είχε υιοθετηθεί ως παιδί και δεν έχει γνωρίσει τη βιολογική της οικογένεια,» είπε η Brianna.

«Ήλπιζα ότι δεν θα το πάρει, μιας και η μικρότερη αδελφή μου δεν το κληρονόμησε από τη μητέρα μου.»

«Αλλά όταν την κράτησα για πρώτη φορά στο στήθος μου και είδα ότι το είχε ήμουν τόσο χαρούμενη!»

«Μεγαλώνοντας έμαθα να αγαπώ τα μαλλιά μου και μου πήρε καιρό μέχρι να καταλάβω ότι αυτό το σημάδι με κάνει ξεχωριστή.»

«Σκοπεύω να μεγαλώσω την κόρη μου κάνοντάς την να πιστεύει στον εαυτό της, να νιώθει ότι είναι όμορφη και ξεχωριστή και να μην δίνει σημασία στα άσχημα σχόλια που σίγουρα θ’ ακούσει κάποια στιγμή στη ζωή της.»

Πηγή:  diaforetiko.gr

 

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories