Οι Γιατροί Σοκαρισμένοι, Δεν Πίστευαν ΤΙ Μεγάλωνε Κάτω από τη Σάρκα του Παιδιού. Ανοίξτε τα Μάτια σας! - Fanpage

Οι Γιατροί Σοκαρισμένοι, Δεν Πίστευαν ΤΙ Μεγάλωνε Κάτω από τη Σάρκα του Παιδιού. Ανοίξτε τα Μάτια σας!

Γιατροί στη Κίνα αφαίρεσαν ένα λαστιχάκι από το χέρι ενός μικρού αγοριού, όταν είχε ενσωματωθεί στη σάρκα του καρπού του.

Το τετράχρονο παιδί, με το όνομα Longlong, παραλίγο να χάσει το χέρι του, αφού λίγο έλειψε οι γιατροί να προχωρήσουν σε ακρωτηριασμό. Οι γιατροί αναφέρουν ότι το ξένο σώμα επηρέαζε την ανάπτυξη του οστού και περιόριζε τις κινήσεις του χεριού του.

1

2

Σύμφωνα με την αναφορά, ο τετράχρονος είχε φορέσει ένα ασημένιο βραχιόλι δώρο της μητέρας του, όταν ήταν μόλις ενός έτους. Ήθελε να συμβολίζει τη προστασία.

Ωστόσο, πέρυσι το Δεκέμβριο, η γιαγιά του ανακάλυψε ότι το βραχιόλι ήταν πολύ σφιχτό για εκείνον και το έβγαλε. Ανακάλυψε ότι υπήρχε ένα κόκκινο σημάδι στο καρπό του αγοριού και είχε πρηστεί.

Πήγε το παιδί στο νοσοκομείο για έλεγχο, ωστόσο το σημάδι δεν είχε εξαφανιστεί. Στις 28 Απριλίου, η οικογένεια πήγε ξανά το παιδί στο νοσοκομείο παίδων. Ένας γιατρός που εξέτασε το παιδί, σκέφτηκε ότι ήταν μια ουλή που θα επηρέαζε την ανάπτυξη του παιδιού.

 

Το σχέδιο ήταν το παιδί να πάρει αντιβίωση και να αφαιρέσουν την ουλή με εγχείρηση 3 μήνες αργότερα.

Ωστόσο, στις 8 Ιουνίου, η κατάσταση της υγείας του παιδιού χειροτέρεψε και μια τεράστια φλεγμονή εμφανίστηκε στον καρπό του.

Οι γιατροί σοκαρισμένοι ανακάλυψαν ότι υπήρχε ένα λαστιχάκι κάτω από το δέρμα, που είχε ενσωματωθεί στη σάρκα. Ο γιατρός που παρακολουθούσε το παιδί, δήλωσε ότι η ανάπτυξη του οστού είχε επηρεαστεί, όπως είχε προβλέψει αρχικά. Αν δεν αφαιρούσαν έγκαιρα το λαστιχάκι, κινδύνευε με ακρωτηριασμό του χεριού του. Οι γιατροί αναφέρουν ότι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό και ότι οι γονείς θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί και να αναγνωρίζουν νωρίτερα τέτοιας φύσης προβλήματα στα παιδιά τους.

3

4

5

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: