Οι κριτές δεν περίμεναν πολλά όταν 4 γιαγιάδες εμφανίστηκαν στη σκηνή. Μόλις όμως αρχίζει η μουσική δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους!!! [Βίντεο] - Fanpage

Οι κριτές δεν περίμεναν πολλά όταν 4 γιαγιάδες εμφανίστηκαν στη σκηνή. Μόλις όμως αρχίζει η μουσική δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους!!! [Βίντεο]

Η Michelle, η Heather, η Lynn, και η Maxine είναι τέσσερις υπέροχες κυρίες που αποτελούν την ομάδα που είναι γνωστή με το όνομα ‘The Cocooners’. Είναι γνωστές για τις δεξιότητες τους στις κλακέτες και για την απίστευτη ενέργειά τους. Αλλά το πιο εντυπωσιακό σε αυτήν την ομάδα είναι η ηλικία τους. Η Michelle είναι 63 χρονών, η Heather είναι 70, η Lynn είναι 80, και Maxine είναι 75 χρονών.

mak1

Φυσικά, όταν αυτές οι τέσσερις ηλικιωμένες κυρίες περπάτησαν πάνω στη σκηνή για να δοκιμαστούν για το ‘Βρετανία έχεις ταλέντο’, οι κριτές αιφνιδιάστηκαν. Οι διαγωνιζόμενοι που συνήθως παίρνουν μέρος έχουν κάτω από τα μισά τους χρόνια. Αλλά μην σας ξεγελάει η ηλικία τους. Αυτές οι κυρίες είναι πολύ ταλαντούχες!

mak2

Όταν βγάζουν “τα ρούχα της γιαγιάς” από πάνω τους, αποκαλύπτονται τα εκπληκτικά χρυσά τους κορμάκια. Στη συνέχεια, οι Cocooners ξεκινάνε το χορό και ξεσηκώνουν τους κριτές και το κοινό!

Δείτε τις απίστευτες γιαγιάδες στο παρακάτω ξεσηκωτικό βίντεο!

 

 

 

Πηγή: tonwtiko.com

Αφήστε το σχόλιο σας: