Οι πιο τρομακτικοί μοναχοί του κόσμου. Είναι κανίβαλοι και ζουν σε νεκροταφεία! - Fanpage

Οι πιο τρομακτικοί μοναχοί του κόσμου. Είναι κανίβαλοι και ζουν σε νεκροταφεία!

O Iταλός φωτογράφος Κριστιάνο Οστινέλι έκανε σίγουρα το πιο παράτολμο ρεπορτάζ, όταν πέρασε λίγες μέρες με τους μοναχούς Ανγκόριν, στο Μπεναρές της Ινδίας.

monaxoi1

Οι Ανγκόρι είναι η φυλή που φοβάται όλη η Ινδία. Οι περίεργοι μοναχοί ζούνε δίπλα σε σημεία που γίνονται αποτεφρώσεις και τρέφονται με ανθρώπινη σάρκα γιατί πιστεύουν ότι η κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος τους φέρνει πιο κοντά στην πνευματική φώτιση.

monaxoi2

Πιστεύουν στον θεό Σίβα, ο οποίος είναι το αντίστοιχό του Διονύσου στην Ινδία. Οι τελετές περιλαμβάνουν επίσης την κατανάλωση ποτών από ανθρώπινα κρανία και γεύμα με κεφάλια από ζωντανά ζώα.

monaxoi3

Ο φωτογράφος τονίζει ότι δεν κατάφερε να καταλάβει τον τρόπο σκέψης τους: «Υπάρχει ένα μεγάλο μυστήριο γύρω από αυτούς και οι υπόλοιποι Ινδοί τους φοβούνται καθώς πιστεύουν ότι μπορούν να προβλέψουν το μέλλον, να περπατήσουν στο νερό και να εκφωνήσουν κακές προφητείες».

monaxoi4

Οι μοναχοί χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό μαριχουάνας, αλκοόλ και διαλογισμού, ο οποίος τους βοηθάει να φτάσουν σε κατάσταση αυξημένης ευαισθητοποίησης και να έρθουν πιο κοντά στο θεό Σίβα .Οι Ανγκόρι πιστεύουν επίσης ότι , με το να κάνουν αυτό που άλλοι θεωρούν ταμπού ή απάνθρωπο, βρίσκονται πιο κοντά στην επίτευξη του πνευματικού διαφωτισμού. Πιστεύουν ότι η σάρκα και το αίμα είναι παροδικά ενώ η απέχθεια τους για τα υλικά αγαθά προέρχεται από την πίστη τους ότι τους αποσπούν από το διαλογισμό.

monaxoi5

Παρά το γεγονός ότι η θρησκεία τους θεωρείται μια αίρεση του Ινδουισμού, οι υπόλοιποι κάτοικοι της Ινδίας τους αποφεύγουν και τους έχουν εξορίσει στο περιθώριο της κοινωνίας.

monaxoi6

monaxoi7

monaxoi8

monaxoi9

monaxoi10

(via)

Αφήστε το σχόλιο σας: