Οι 11 ΠΙΟ εξωφρενικοί Διακανονισμοί Διαζυγίων στην Ιστορία του Χόλιγουντ! Δείτε ΠΟΣΑ πήρε ο Γκάι Ρίτσι από τη Μαντόνα και θα Πάθετε ΣΟΚ..! - Fanpage

Οι 11 ΠΙΟ εξωφρενικοί Διακανονισμοί Διαζυγίων στην Ιστορία του Χόλιγουντ! Δείτε ΠΟΣΑ πήρε ο Γκάι Ρίτσι από τη Μαντόνα και θα Πάθετε ΣΟΚ..!

Οι χωρισμοί είναι δύσκολοι, και όταν υπάρχει κοινή περιουσία τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Τα παρακάτω διάσημα ζευγάρια είχαν τους πιο εξεζητημένους διακανονισμούς διαζυγίων!

1. Paul McCartney και Heather Mills

1

Ο Σερ Paul έληξε το γάμο του με τη Heather Mills το 2008, αλλά με ακριβό κόστος. Έδωσε 48 εκατομμύρια δολάρια στην μελλοντική πρώην σύζυγό του.

2. David Hasselhoff και Pamela Bach

2

Όταν ο David Hasselhoff και η σύζυγός του χωρίσανε, εκείνη απέκτησε τα δικαιώματα από τα παρατσούκλια του “Hoff” και “Malibu Dave,” όπως και τη φράση “Don’t Hassel the Hoff.”

3. Madonna και Guy Ritchie

3

Όταν η Madonna αποφάσισε να χωρίσει τον σκηνοθέτη άντρα της, γρήγορα συνειδητοποίησε το κενό που θα άφηνε στο πορτοφόλι της. Ολόκληρο το διαζύγιο κόστισε περίπου 70-90 εκατομμύρια δολάρια!

4

4. Kevin Costner και Cindy Silva

5

Ο Σωματοφύλακας χώρισε με τη σύζυγό του Cindy Silva το 1994 μετά από δύο χρόνια γάμου. Τι κόστισε ένας δίχρονος γάμος; Για τον Kevin περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια.

5. James Cameron και Linda Hamilton

6

Ο διάσημος σκηνοθέτης και η σύζυγός του χώρισαν το 1999. Όταν όλα τελείωσαν, ο James έδωσε στη Linda 50 εκατομμύρια δολάρια!

6. Phil Collins και Orianne Cevey

7

Ο διάσημος τραγουδιστής έδωσε στην πρώην σύζυγό του 47 εκατομμύρια δολάρια!

8

7. Michael και Diandra Douglas

9

Πριν ο Michael Douglas τα φτιάξει με την Catherine Zeta Jones, ήταν παντρεμένος με την Diandra Douglas. Αλλά όταν ο γάμος τελείωσε, ο Michael έχασε περισσότερα από τη σύζυγό του. Έχασε περίπου 45 εκατομμύρια δολάρια.

8. Michael και Juanita Jordan

10

Η Juanita έφυγε αποζημειωμένη από το γάμο της με τον Jordan κατά 168 εκατομμύρια πλουσιότερη το 2007.

9. Dan Auerbach και Stephanie Gonis

11

Ο Auerbach είναι τραγουδιστής του συγκροτήματος The Black Keys. Φαίνεται χαλαρός τύπος, αλλά όταν χώρισε με τη γυναίκα του Stephanie, τα πράγματα έγιναν περίεργα. Εκείνη του πήρε 5 εκατομμύρια δολάρια, ένα σπίτι, ένα Toyota Highlander και μια τούφα μαλλιών του Bob Dylan. Κανείς δεν γνωρίζει πως κατέληξε στον Auerbach, αλλά πλέον δεν την έχει.

12

10. Charlie Sheen και Denise Richards

13

Το περίεργο της υπόθεσης του διαζυγίου του Charlie Sheen με την Denise Richards, είναι ότι εκείνη έστειλε email στον γιατρό τους για να πάρει σπέρμα του Charlie στον διακανονισμό του διαζυγίου…

14

11. Arnold Schwarzenegger και Maria Shriver

15

Η Maria Shriver πήρε 250 εκατομμύρια δολάρια από τον πρώην άντρα της και Εξολοθρευτή! Όχι και άσχημα!

16

Credit: diply.com

Αφήστε το σχόλιο σας: