Πήρε ένα αυγό της Kinder και το έδωσε στο Παιδί της. Μόλις όμως το άνοιξε... ΔΕΝ Πίστευε στα μάτια της! - Fanpage

Πήρε ένα αυγό της Kinder και το έδωσε στο Παιδί της. Μόλις όμως το άνοιξε… ΔΕΝ Πίστευε στα μάτια της!

Οι σοκολάτες σε σχήμα αυγού Kinder Έκπληξη είναι δημοφιλείς λιχουδιές για τα παιδιά και στο εσωτερικό τους κρύβεται ένα μικρό δώρο-έκπληξη. Όμως μια μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο άνοιξε ένα τέτοιο αυγό για τον δίχρονο γιο της και βρήκε 6 ηρεμιστικά χάπια!

Ο γιος της Sophie Brown είχε απολαύσει στο παρελθόν τέτοιες σοκολάτες, αλλά στις 4 Δεκεμβρίου, τυχαία διάλεξε μια νέα έκδοση με Minions, που δεν ήταν όμως της γνωστής εταιρείας Ferrero, που κατασκευάζει τις σοκολάτες Kinder. Περίμενε στο δώρο έκπληξη να αντικρίσει κάποιο παιχνίδι με Minions, αλλά στη συνέχεια, ανακάλυψε το σοκαριστικό περιεχόμενο, που ευτυχώς δεν κατέληξε στα χέρια του γιου της.

Οι σοκολάτες-αυγά Kinder είναι απολαυστικές και διασκεδαστικές. Στο εσωτερικό τους βρίσκεται ένα δεύτερο πλαστικό αυγό που κρύβει το δώρο.

Bought and ate a few kinder eggs because they’re illegal in the US. The chocolate was good but the toy was why I wanted it. ? #kinderegg #kinder #chocolates #newzealand #toysarefun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mindy (@olivethecats) στις

Στις ΗΠΑ, απαγορεύεται η πώληση της συγκεκριμένης σοκολάτας, καθώς περιέχει μικρά κομμάτια που μπορούν να καταπιούν μικρά παιδιά. 

Credit: Viralnova

Αφήστε το σχόλιο σας: