Παίρνει το Πριόνι και Κόβει έναν Κορμό Δέντρου στη Μέση. Αυτό που Βγαίνει από μέσα δεν το Περίμενε ούτε στους Χειρότερους Εφιάλτες του! - Fanpage

Παίρνει το Πριόνι και Κόβει έναν Κορμό Δέντρου στη Μέση. Αυτό που Βγαίνει από μέσα δεν το Περίμενε ούτε στους Χειρότερους Εφιάλτες του!


Πολλοί άνθρωποι φοβούνται τα φίδια, ακόμη και αν δεν έχουν έρθει ποτέ σε άμεση επαφή με αυτά. Φαίνεται να είναι κάποιο είδος ασυνείδητου φόβου, όπως τον φόβο πνιγμού ή πυρκαγιάς.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο έναν τύπο που κόβει ένα δέντρο στη μέση και μαζί έκοψε και ένα φίδι. Το ερπετό είχε τη φωλιά του στο εσωτερικό του κορμού του δέντρου και κόπηκε μαζί του. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια θα σας φρικάρει εντελώς…

Αυτό το βίντεο δείχνει έναν καλό λόγο που οι άνθρωποι φοβούνται τα φίδια. Αν και δεν είναι σαφές τι είδους φίδι είναι αυτό, αλλά μάλλον πρόκειται για έναν πύθωνα.

Οι πύθωνες καταπίνουν ολόκληρη τη λεία τους και χρειάζονται μέρες ή ακόμα και εβδομάδες για να την αφομοιώσουν πλήρως. Μετά από αυτό το γεύμα, δεν τους χρειάζεται άλλη τροφή για ακόμη και μήνες.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, κάποιοι κάτοικοι του Πόρτλαντ είχαν αναφέρει ότι είχαν δει ένα τέτοιο πλάσμα κοντά στην περιοχή και μάλιστα βρήκαν και το δέρμα του. Έτσι, μετά από γενετικές δοκιμές, επιβεβαιώθηκε ότι ήταν ένας πύθωνας.

Αυτό το είδος φιδιού, είναι ένα από τα πέντε μεγαλύτερα στον κόσμο. Δεν είναι δηλητηριώδη, αλλά το σώμα τους είναι πολύ ισχυρό και μπορεί να συνθλίψει οποιονδήποτε ζωντανό οργανισμό, αφού αποτελείται από 98% μύες.

Ένας πύθωνας, μπορεί εύκολα να φτάσει τα 4 μέτρα σε μήκος και 45 κιλά σε μάζα, έτσι μπορεί να τα βάλει με ελάφια και άλλα φυτοφάγα ζώα καθώς επίσης με αλιγάτορες, κροκόδειλους, γεράκια, πάνθηρες, βοοειδή, σκύλους και γάτες.

https://youtu.be/KYUS8uF81io

Credit: Awm

Αφήστε το σχόλιο σας: