Τάμτα: Η άποψή της για τη Νωαίνα και την προκλητική της κίνηση - Fanpage

Τάμτα: Η άποψή της για τη Νωαίνα και την προκλητική της κίνηση

Η Τάμτα δεν είχε στην ομάδα της τη Νωαίνα κατά την διάρκεια του X Factor. Η coach και κριτής του show είχε επιλέξει να αποχωρήσει η νεαρή από την

Κύπρο. Ωστόσο κατά την διάρκεια της εκπομπής, είχε επιτεθεί στην διαγωνιζόμενη, χαρακτηρίζοντας ως αδικία όταν είχε πάρει περισσότερο χρόνο από την δική της παίκτρια.

Σήμερα με δηλώσεις της, τοποθετήθηκε για την άσεμνη πράξη της Νωαίνας, η οποία εν τέλει της στοίχισε και τη συνέχεια στο X-Factor.

Συγκεκριμενα ανέφερε για την κίνησή της: «Όντως έχουν ακουστεί πολλά πράγματα. Σαφέστατα δεν το είδα όμορφα και δεν θεώρησα ότι ήταν ωραία κίνηση. Δεν ανήκω όμως στον κόσμο που σοκάρεται εύκολα, απλώς κατανοώ ότι δεν ήταν καθόλου σωστή κίνηση από μία διαγωνιζόμενη σε ένα παιχνίδι που παρακολουθούν οικογένειες και παιδιά. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που δυσκολεύτηκα πάρα πολύ στην απόφαση μου, γιατί θεώρησα ότι ήταν πολύ άκομψη η κίνηση η οποία έκανε, παρόλο που καλλιτεχνικά την προτιμούσα να παραμείνει και βάσει του πώς τραγουδήσανε».

«Όμως δεν ήταν σωστό, νομίζω ότι έκαψε μόνη της τον εαυτό της. Ήταν και είναι ιδιαίτερη και όταν ξεχαστεί όλο αυτό, ελπίζω να καταφέρει να κάνει πράγματα, γιατί έχει ωραία μουσική άποψη και όραμα πάνω σε αυτό που θέλει να κάνει. Εύχομαι να καταφέρει να το κάνει σωστά και ωραία», προσέθεσε η τραγουδίστρια στο περιοδικό 7 μέρες tv.

Πηγή: peoplegreece.com

Αφήστε το σχόλιο σας: