Τα 9 ΠΙΟ τρομακτικά Αυτοσχέδια όπλα που έχουν Βρεθεί ποτέ σε Φυλακές. Το 7ο θα σας Σοκάρει! - Fanpage

Τα 9 ΠΙΟ τρομακτικά Αυτοσχέδια όπλα που έχουν Βρεθεί ποτέ σε Φυλακές. Το 7ο θα σας Σοκάρει!

Καραμπίνα

1

Φτιάχτηκε από σίδερα κρεβατιού, βέργα κουρτίνας, μπαταρίες και σπασμένη λάμπα. Στις 21 Μαΐου 1984, δύο φυλακισμένοι σε φυλακή της Γερμανίας πήραν έναν σωφρονιστικό υπάλληλο ως όμηρο, πυροβόλησαν σε αλεξίσφαιρο τζάμι και δραπέτευσαν με αυτοκίνητο.

Αιχμηρό όπλο από χαρτί υγείας

2

3

Αυτές είναι δύο φωτογραφίες από ένα όπλο σε φυλακή υψίστης ασφαλείας. Χρειάστηκαν μόλις 4 ώρες στον φυλακισμένο να κατασκευάσει αυτό το όπλο.

Δίκανο πιστόλι

4

Αυτό το όπλο βρέθηκε μαζί με άλλα χειροποίητα όπλα σε κελί δύο φυλακισμένων σε φυλακή της Γερμανίας στις 15 Νοεμβρίου 1984. Τα όπλα φτιάχτηκαν από το εργαστήρι μετάλλων της φυλακής και ήταν γεμάτα με μεταλλικά κομμάτια και πιρίτιδα σπίρτων.

Ραδιοπομπός/κοριός

5

Κατασκευάστηκε από μέρη ραδιοφώνου από φυλακισμένους σε γερμανική φυλακή (λείπει η μπαταρία). Οι φυλακισμένοι κατά καιρούς τοποθετούσαν τέτοιες συσκευές παρακολούθησης στα δωμάτια των φρουρών για να είναι προετοιμασμένοι για επιθεωρήσεις κελιών. Επίσης χρησίμευε ως μέσο επικοινωνίας μεταξύ των κρατουμένων.

Σιδερογροθιά

6

Η λαβή ήταν ενισχυμένη με ύφασμα για καλό κράτημα και το κυρίως όπλο ήταν με τραχειά λίμα που πιθανόν κλάπηκε από εργαστήρι φυλακής. Βρέθηκε σε γερμανική φυλακή το 1993.

Μαστίγιο με ξυράφια

7

Αυτό το ειδεχθές όπλο βρέθηκε περίπου το 1996 σε κελί κρατούμενου σε φυλακή του Αμβούργου της Γερμανίας, που ήταν εθισμένος σε ναρκωτικά και απείλησε μια σωφρονιστική υπάλληλο με μαχαίρι.

Μηχάνημα για τατουάζ

8

Πολυβόλο όπλο

9

Κατασκευάστηκε από ξύλο, ταινία, λάστιχο και αντλία γράσου. Βρέθηκε το 1994 σε εργαστήρι φυλακής στη Γερμανία όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι πληροφορήθηκαν ότι προγραμματιζόταν απόπειρα δραπέτευσης.

Τόξο και βέλη

10

11

Μπορούσε να ρίξει βέλη σε απόσταση 12 μέτρων. Φτιάχτηκε από 10 οδοντόβουρτσες, έναν αναπτήρα, από στυλό, από συρμάτινη κρεμάστρα, κομμάτια από λαστιχένια γάντια, μερικές βίδες και άλλα μέρη. Τα βέλη φτιάχτηκαν από ρολό υγείας, μπατονέτες, σύρμα σε αλουμινόχαρτο και κολλητική ταινία.

Credit: 9gag

Αφήστε το σχόλιο σας: