Τι έπαθε μια γυναίκα που είχε 10 χρόνια να επισκεφτεί τον οδοντίατρο της επειδή φοβόταν; - Fanpage

Τι έπαθε μια γυναίκα που είχε 10 χρόνια να επισκεφτεί τον οδοντίατρο της επειδή φοβόταν;

Η εικόνα του οδοντίατρου που έχουν οι περισσότεροι από άλλες εποχές, φυσικά και έχει αλλάξει. Δεν είναι πλέον ο γιατρός ντυμένος στα λευκά με την τανάλια στο ένα χέρι, τον τροχό στο άλλο και ένα σαδιστικό χαμόγελο να γεμίζει το πρόσωπο του.

Η 48χρονη Angie Barlow, είχε από μικρή έναν φόβο για τον οδοντίατρο. Όποτε πήγαινε σχεδόν λιποθυμούσε επάνω στην καρέκλα. Το άγχος της πάγωνε το κορμί και συχνά χτυπιόταν και φώναζε. Κάποια στιγμή πριν από 10 χρόνια αποφάσισε πως κάτι τέτοιο είναι πολύ ψυχοφθόρο για εκείνη. Σταμάτησε να πηγαίνει στον οδοντίατρο.

5

Μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια φυσικά τα δόντια όχι απλά χάλασαν, τα δόντια σάπισαν και άρχισαν να πέφτουν. Η Angie λοιπόν αποφάσισε πως δεν πρέπει να χάσει τα δόντια της και άρχισε να τα ξανακολλάει στην αρχική τους θέση επάνω στα ούλα. Χρησιμοποιούσε μάλιστα ειδικές σούπερ δυνατές κόλλες.

6

Κάποια στιγμή η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι και η 48χρονη αναγκάστηκε να επισκεφτεί οδοντίατρο. Τώρα η θεραπεία που πρέπει να γίνει θα στοιχίσει κάποιες χιλιάδες ευρώ. Θα χρειαστεί να εμφυτευτούν “καρφιά” τιτανίου στις ρίζες προκειμένου να κρατηθούν τα δόντια και μετά να ξεκινήσει μια σοβαρή θεραπεία.

7

Η ίδια φαίνεται να έχει παραδεχτεί το σφάλμα της: “Έπρεπε να καταπολεμήσω τους φόβους μου νωρίτερα. Ειλικρινά δεν ήξερα τι μου συνέβαινε. Μέρες πριν το ραντεβού μου με κάποιον οδοντίατρο σχεδόν έπεφτα σε κατάθλιψη από τους φόβους μου“…

[via]

Αφήστε το σχόλιο σας: