Το Βιβλίο που ελάχιστοι μπορούν να διαβάσουν! Κάθε του σελίδα είναι ένας γρίφος που πρέπει να λύσεις για να προχωρήσεις στην επόμενη! - Fanpage

Το Βιβλίο που ελάχιστοι μπορούν να διαβάσουν! Κάθε του σελίδα είναι ένας γρίφος που πρέπει να λύσεις για να προχωρήσεις στην επόμενη!

Μερικά βιβλία είναι δύσκολο να τα διαβάσεις, αλλά λίγα είναι τόσο δύσκολα όσο το Codex Silenda. Γιατί; Επειδή δεν σε αφήνει να το διαβάσεις, εκτός και αν είσαι αρκετά έξυπνος για να το ξεκλειδώσεις.

Το χειροποίητο βιβλίο 5 σελίδων δημιουργήθηκε από τον βιομηχανικό σχεδιαστή Brady Whitney, που μάζευε χρήματα γι’αυτό το project μέσα από ένα Kickstarter.

Κάθε σελίδα έχει ένα μοναδικό παζλ που χρειάζεται να λυθεί προκειμένου ο αναγνώστης να πάει στην επόμενη σελίδα του βιβλίου. Καθώς ο αναγνώστης λύνει τα παζλ, μία ιστορία εκτυλίσσεται, που περιγράφει την ιστορία ενός μαθητή του Da Vinci που είχε έρθει αντιμέτωπος με τον ίδιο κώδικα.

Ωστόσο, στην ιστορία, ο κώδικας λειτουργεί σαν παγίδα που είχε βάλει ο ίδιος ο Da Vinci για να πιάσει οποιονδήποτε προσπαθήσει να κλέψει τη δουλειά του. Ο μόνος τρόπος για να γλυτώσει είναι να λύσει τα παζλ πριν γυρίσει ο δάσκαλός του από το ταξίδι του.

Εάν θέλετε ένα τέτοιο βιβλίο, μπορείτε να πάτε στο Kickstarter και να βάλετε το όνομά σας στην λίστα αναμονής!

Περισσότερες πληροφορίες; Kickstarter

3

4

5

6

7

8

9

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο βίντεο που ακολουθεί: 

https://www.youtube.com/watch?v=nFsk2aY_lmI

Credit: boredpanda.com

Αφήστε το σχόλιο σας: