Όλοι νομίζουν ότι βγαίνει με μια σεξοβόμβα. Η αλήθεια όμως, τους κάνει και κοκκινίζουν από ντροπή! - Fanpage

Όλοι νομίζουν ότι βγαίνει με μια σεξοβόμβα. Η αλήθεια όμως, τους κάνει και κοκκινίζουν από ντροπή!

Ας είμαστε απόλυτα ειλικρινείς με τον εαυτό μας, ποιος δεν έχει ονειρευτεί την αιώνια νεότητα; Ένα λεπτό σώμα, λαμπερό δέρμα, λαμπερά μάτια και καλή διάθεση. Αλλά η διαδικασία της γήρανσης είναι απλώς ένα γεγονός της ζωής και μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό.

Αλλά η Liu Yelin, μια γυναίκα από την Κίνα, είναι σαν να ζει την αιώνια νεότητα που είναι τόσο απρόσιτη για μας τους υπόλοιπους ανθρώπους. Μαντέψτε πόσο χρονών είναι αυτή η γυναίκα;

1

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα έλεγαν ότι είναι στα μέσα της δεκαετίας των 20. Αυτή η γυναίκα, το πιστεύετε ή όχι, είναι στην πραγματικότητα σχεδόν 50!

2

Οι άνθρωποι είναι συνήθως σοκαρισμένοι και δυσκολεύονται να το πιστέψουν όταν μάθουν την πραγματική ηλικία της. Αλλά είναι αλήθεια. Και όχι μόνο αυτό, έχει έναν 22 ετών γιο.

3

Όταν οι άνθρωποι που δεν την γνωρίζουν και βλέπουν ότι περπατάει στο δρόμο δίπλα του, συχνά μπερδεύουν το γιο της με τον φίλο της.

5

Ποιο είναι το μυστικό της; Γυμνάζεται και παραμένει ενεργή. Ως φανατική της γυμναστικής, η Liu αποδίδει την νεανική της εμφάνισης στην τακτική άσκηση, εδώ και πάνω από τρεις δεκαετίες.

6

Ενώ η Lui χαίρεται με την νεανική εμφάνισή της, συχνά φοβάται τους ξένους που είτε είναι ζηλότυποι και σκεπτικοί της, είτε θέλουν να μάθουν τα μυστικά της.

7

Στο Instagram, η super-fit μαμά κατακτά ήδη τις καρδιές του κινεζικού κοινού και έχει δεκάδες χιλιάδες οπαδούς. Παρόλο που έχει αξιοζήλευτη και άψογη επιδερμίδα, η Liu σπάνια χρησιμοποιεί καλλυντικά ή φοράει μακιγιάζ.

8

Το αγαπημένο της χόμπι είναι η κολύμβηση σε εξωτερικούς χώρους το χειμώνα: «Όταν όλοι φορούσαν μπουφάν, εγώ έβαζα το μπικίνι μου για να βουτήξω σε παγωμένο νερό», είπε.

Κολυμπάει στη λίμνη και ασχολείται καθημερινά με το βάρος της και αθλείται εδώ και τριάντα χρόνια. Πιστεύει ακράδαντα ότι η σκληρή προπόνηση της έχει οξύνει τον χαρακτήρα της και την έκανε να έχει ένα ισχυρό και όμορφο πρόσωπο. Τον Μάρτιο του 2016, έβαλε τον εαυτό της σε μια πρόκληση: να κολυμπήσει στο στενό της Μάλατσα και το έκανε με επιτυχία σε τέσσερις ώρες.

9

Είναι πολύ υπερήφανη για τα επιτεύγματά της και τώρα σκέφτεται την επόμενη περιπέτεια της. Η γυναίκα με το σώμα των ονείρων μας θα μπορούσε απλώς να κατευθυνθεί προς την Ευρώπη για να ταξιδέψει για λίγο.

10

Με τόσο μεγάλη δύναμη και θέληση, η Lui θα πετύχει σίγουρα σε ό, τι θέλει να κάνει. Παρόλο που είναι προφανώς ευλογημένη με καλά γονίδια, είναι σίγουρα η αποφασιστικότητά της που την διατηρεί τόσο νέα. Αλλά ποιος ξέρει, ίσως έχει ανακαλύψει το ελιξίριο νεότητας!

Credit: Hefty

Αφήστε το σχόλιο σας: