Όσκαρ γκαντεμιάς: 10 άνθρωποι που δεν θα ήθελες να είσαι στη θέση τους!!! - Fanpage

Όσκαρ γκαντεμιάς: 10 άνθρωποι που δεν θα ήθελες να είσαι στη θέση τους!!!

Από τον Μητσοτάκη, που έχασε το λαχείο μέχρι τον Γκριν, τον συγκάτοικο του Ζούκερμπεργκ και τον Γιαμαγκούσι, που επιβίωσε από δυο ατομικές βόμβες. Αυτοί είναι οι πιο άτυχοι άνθρωποι του κόσμου.

Είναι ωραίο ένας άνθρωπος να έχει την τύχη με το μέρος του και όλα να του πηγαίνουν δεξιά, να βλέπει τη ζωή του να προχωρά και να εξελίσσεται όπως επιθυμεί χωρίς ο ίδιος να κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια.

Παρόλα αυτά υπάρχουν και εκείνοι, που μπορεί να κοπιάζουν περισσότερο από άλλους, αλλά να βλέπουν τις προσπάθειές τους να πέφτουν στο κενό, γιατί το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον τους.

Αξίζει να δούμε μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

10. Κωστής Μητσοτάκης

12

Όχι δεν πρόκειται για τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, πρόκειται για απλή συνωνυμία, καθώς ο πρώτος είναι μάλλον από τους πιο τυχερούς Έλληνες, σε αντίθεση με τον δεύτερο που ήταν ο μόνος κάτοικος του Ισπανικού χωριού που δεν είχε αγοράσει έναν από τους τυχερούς λαχνούς που έκανα όλους του κατοίκους εκατομμυριούχους, πλην του αναφερόμενου.

Φαίνεται πως ο Κωστής Μητσοτάκης είναι ένας από τους πιο άτυχους ανθρώπους του κόσμου, καθώς όπως αναφέρεται δεν μπόρεσε να προμηθευτεί τον τυχερό λαχνό επειδή ζούσε μόλις 500 μέτρα από το χωριό και ο λαχειοπώλης δεν πέρασε ποτέ από το σπίτι του, έτσι έχασε το μερίδιό του από τα κέρδη, που ανήλθαν στα 950 εκατομμύρια δολάρια.

Αφήστε το σχόλιο σας: