Όταν χώρισε με τον Πρώην της, είδε ότι όλες οι Φωτογραφίες της τον τελευταίο χρόνο, ήταν μαζί του. Τότε, σκέφτηκε ΚΑΤΙ Επικό! - Fanpage

Όταν χώρισε με τον Πρώην της, είδε ότι όλες οι Φωτογραφίες της τον τελευταίο χρόνο, ήταν μαζί του. Τότε, σκέφτηκε ΚΑΤΙ Επικό!

Η Baylee Woodward είναι μία 19χρονη που πέρασε μία πολύ ωραία χρονιά πέρυσι. Έχει περάσει τον περισσότερο από τον χρόνο της ταξιδεύοντας αφού ξεκίνησε να δουλεύει σε ένα γιοτ. 

Now more than ever I realize i will never be content with a sedentary life, life is short & the world is wide

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Baylee-Ann (@baylee_woodward) στις

Είπε πως έχει επισκεφτεί 12 χώρες στα ταξίδια της, κυρίως στα νησιά της Καραϊβικής.  Φυσικά, λόγω της περιπετειώδους ζωής της, ανεβάζει πολλές φωτογραφίες στο Instagram. Στις περισσότερες βάζει το πρόσωπο του πρώην της, ο οποίος ήταν ο συνταξιδιώτης της.

She was free in her own wilderness Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Baylee-Ann (@baylee_woodward) στις

Δυστυχώς, η σχέση τους τέλειωσε άδοξα. Είπε πως ο φίλος της ήταν και το αφεντικό της και την απέλυσε ξαφνικά από την δουλειά. Εκείνος όμως ήταν στις περισσότερες φωτογραφίες που είχε βγάλει και έτσι σκέφτηκε ένα έξυπνο κόλπο για να μπορεί να συνεχίσει να ανεβάζει τις φωτογραφίες… μπορείτε να το καταλάβετε;

83

Η Baylee έκανε μερικές αλλαγές στις φωτογραφίες. Έκοψε το κεφάλι του Zac Efron και το έβαλε πάνω από το κεφάλι του πρώην της. Η ίδια είπε πως το έκανε αυτό κυρίως για να μπορεί να βλέπει τις φωτογραφίες και να γελάει με την όλη κατάσταση.

84

‘Δεν μπορούσα απλά να κόψω το πρόσωπό του γιατί θα χαλούσε η εικόνα. Έτσι, σκέφτηκα να βάλω από πάνω το πρόσωπο ενός άλλου.’

Ένα πολύ χαριτωμένο ζευγάρι!

85

~Ανεκτίμητες αναμνήσεις.~

86

Τράβα κουπί, Zac.

87

Λέει πως δεν θέλει να γίνει μικροπρεπής γιατί ο πρώην της δεν νοιάζεται. Ήθελε απλά να ανεβάσει μερικές φωτογραφίες χωρίς να κάνει τον κόσμο να πιστέψει πως είναι και πάλι μαζί.

88

Λέει πως τώρα ετοιμάζεται για την επόμενη περιπέτεια. Έχει αρχίσει να δουλεύει σε ένα άλλο γιοτ και σκοπεύει να ταξιδέψει στην Ευρώπη και την Ασία για μερικούς μήνες.

89

Είπε πως οι περισσότεροι της λένε πως η ιδέα της ήταν πολύ έξυπνη.

Εσείς τι πιστεύετε;

Credit: buzzfeed.com

Αφήστε το σχόλιο σας: