10 Τρομακτικές και Ανεξήγητες ανακαλύψεις που έγιναν σε απομονωμένες Παραλίες σοκάροντας τους Ειδικούς! - Fanpage

10 Τρομακτικές και Ανεξήγητες ανακαλύψεις που έγιναν σε απομονωμένες Παραλίες σοκάροντας τους Ειδικούς!

Οι παραλίες είναι τόπος θησαυρών, όπου οι θάλασσες του κόσμου ξεβράζουν ό,τι κρύβουν. Από Legos, Doritos μέχρι και σπάνια αντικείμενα ή παράξενα πλάσματα, δείτε μερικά παράξενα αντικείμενα που έχουν ξεβραστεί κατά καιρούς στις ακτές.

1. Οι ταφόπλακες του Σαν Φρανσίσκο

1

Οι ταφόπλακες άρχισαν να ξεβράζονται στις παραλίες του Σαν Φρανσίσκο και οι ντόπιοι τις ανακάλυψαν το 2012.

Οι ταφόπλακες ανήκαν σε ανθρώπους που πέθαναν το 1800.

2

Αυτό συνέβη εξαιτίας των έργων που γίνονταν για να προστατέψουν τις παραλίες. Η μετακίνηση των ταφόπλακων ήταν πολύ ακριβή, ενώ τα λείψανα απομακρύνθηκαν στην ενδοχώρα. Οι ταφόπλακες χρησιμοποιήθηκαν ως κυματοθραύστες.

2. Κατακρεουργημένα πόδια στην ακτή του Καναδά και στην Ουάσινγκτον.

3

Βρέθηκαν 16 κατακρεουργημένα πόδια, χωρίς το υπόλοιπο σώμα. Υπάρχουν εικασίες ότι ήταν θύματα αεροπορικού δυστυχήματος το 2005, από ξεπλήρωμα λογαριασμών γκάνγκσερ ή από το καταστροφικό τσουνάμι του 2005. Όλα τα πόδια βρέθηκαν με παπούτσια.

3. Άμπαρο φάλαινας

4

Ουσία που προέρχεται από τις εκκρίσεις του λεπτού εντέρου της φάλαινας. Συλλέγεται σε στέρεα μορφή και αναδίδει μία θαλασσινή μυρωδιά. Είναι από τις ακριβότερες πρώτες ύλες. Εξαιτίας της σπανιότητας και της μεγάλης διάρκειας του αρώματος, είναι ένα σημαντικό συστατικό σε ακριβά αρώματα.

5

Μάρκες όπως η Chanel και  Lanvin χρησιμοποιούν το άμπαρο για να διορθώσουν τη μυρωδιά πάνω στο ανθρώπινο δέρμα. 1,1 κιλό άμπαρου πωλήθηκε για 13.000 δολάρια!

4. Βόμβες Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

6

Αν και ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος τελείωσε πριν από περίπου 70 χρόνια, οι επιπτώσεις του ακόμα υπάρχουν. Πολλές βόμβες που έπεσαν, είναι ακόμα ενεργές και μπορούν να εκραγούν και έχουν κάνει την εμφάνισή τους στις παραλίες.

5. Γιγαντιαίο μάτι στη Φλόριντα

7

Ένας λουόμενος ανακάλυψε αυτό το τεράστιο μάτι στη παραλία Pompano Beach στη Φλόριντα. Αφού το παρέδωσε σε επιστήμονες για έρευνα, ανακαλύφθηκε ότι ανήκε σε ένα τεράστιο ξιφία.

6. Το τέρας του Αγίου Αυγουστίνου

8

Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια, που έχουν ξεβράσει από τη θάλασσα. Το τέρας του Αγίου Αυγουστίνου ξεβράστηκε στη στεριά το 1896 στο νησί AΤο ανακάλυψαν δύο μικρά αγόρια και μέχρι θεωρούνταν αγνώστου ταυτότητας βιομάζα.

Αλλά το μυστήριο αποκαλύφθηκε το 2004 όταν..

9

η ανάλυση του DNA έδειξε ότι ήταν φάλαινα.

7. Fort Bragg, η παραλία με τα γυαλιά

10

Ανάμεσα στο 1906 και το 1967, οι κοντινές περιοχές χρησιμοποιήθηκαν ως χώρος απορριμάτων για γυαλιά, οχήματα και πολλά άλλα. Με τον καιρό, τα γυαλιά σμιλεύετηκαν σε βότσαλα από τα κύματα και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Η παραλία πλέον είναι σπουδαίο τουριστικό αξιοθέατο.

11

Άνοιξε το 2002 για το κοινό και έκτοτε τουρίστες από όλο τον κόσμο έρχονται για να την θαυμάσουν. Όμως σιγά σιγά τα γυάλινα βότσαλα εξαφανίζονται από τα κύματα.

8. Doritos στη παραλία

12

Το 2006, ένα φορτηγό πλοίο που μετέφερε Doritos έπεσε σε καταιγίδα με αποτέλεσμα να ανατραπεί και τα chips να καταλήξουν στον ωκεανό και στη συνέχεια ξεβράστηκαν σε έκταση 1,5 μιλίου. Οι ντόπιοι βοήθησαν να καθαιστεί η παραλία.

13

Τα chips ήταν ακόμα κατάλληλα για κατανάλωση και οι ντόπιοι τα απόλαυσαν στην παραλία.

9. Το τέρας του Montauk

14

Αυτό το πλάσμα βρέθηκε το 2008, κοντά στο Montauk της Νέας Υόρκης. Υπήρξαν διάφορες εικασίες για το πλάσμα, αλλά επειδή παρέμεινε στο θαλασσινό νερό για αρκετό διάστημα, το τρίχωμά του έπεσε.

Έπειτα από έρευνα, βρέθηκε ότι ήταν το κουφάρι από ένα ρακούν.

15

Πιθανόν να είχε αρρωστήσει, πριν πεθάνει.

10. Legos στη παραλία.

16

Το 1997, ένα φορτίο με Legos έπεσε από φορτηγό πλοίο στο Τόκιο. Τα πρώτα Legos βρέθηκαν στην Αγγλία, ενώ πιθανόν κάποια ακόμα να επιπλέον στην άλλη μεριά του κόσμου, στην Αυστραλία.

Credit: WittyFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: