10 Παιδιά που Μεγάλωσαν Κυριολεκτικά με Ζώα. Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα - Fanpage

10 Παιδιά που Μεγάλωσαν Κυριολεκτικά με Ζώα. Δείτε ΠΩΣ είναι Σήμερα

Έχει τύχει ποτέ να βρεθείτε σε ένα εστιατόριο και να ενοχληθείτε από τις κραυγές ενός ατίθασου παιδιού; Είναι γεγονός, τα παιδιά μπορούν να γίνουν αγρίμια μερικές φορές. Τι γίνεται όμως όταν τα παιδιά γίνονται πραγματικά αγρίμια και εδώ θα κυριολεκτήσουμε. Αυτές είναι 10 περιπτώσεις παιδιών που μεγάλωσαν με ζώα στην άγρια φύση.

Θα ξεκινήσουμε με την Natasha, ένα κορίτσι που μεγάλωσε από αγριόγατες και σκύλους αφού οι γονείς της την εγκατέλειψαν.
Μετά είναι ο Bello, ένας χαρακτήρας που είναι λες και βγήκες κατευθείαν από ταινία της Disney, χάρη στο γεγονός ότι μεγάλωσε από χιμπατζήδες.
Έπειτα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Ινδία για να σας μιλήσουμε για ένα αγόρι που μεγάλωσε μαζί με λύκους.
Λίγο πιο μακρυά από εκεί, ζει μια γυναίκα στην Cambodia όπου εμφανίστηκε μια μέρα μέσα από την ζούγκλα ζώντας μια άγρια ζωή για αρκετά χρόνια.
Αν σας αρέσουν οι γάτες τότε μείνετε εδώ για να ακούσετε για την ιστορία ενός αγοριού που μεγάλωσε κυριολεκτικά από αδέσποτες άγριες γάτες στο δρόμο.
Καμία συζήτηση για παιδιά που μεγάλωσαν με άγρια ζώα δεν θα ήταν ολοκληρωμένη αν δεν σας αναφέραμε την περίπτωση της Marina Chapman. Όλοι πίστευαν ότι είχε απαχθεί, αλλά η παράξενη ιστορία της έχει να κάνει με μαϊμούδες στη ζούγκλα και ένα ευτυχές τέλος.
Στην Σιβηρία, ένα αγόρι με το όνομα Andre είχε εγκαταλειφθεί από τους γονείς του. Αλλά κατ’έναν περίεργο τρόπο, επέζησε από το σκληρό περιβάλλον χάρη στον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.
Στα βουνά Andes στη Νότια Αμερική, θα σας πούμε για ένα αγόρι με το όνομα Daniel που επέζησε χάρη στις άγριες κατσίκες.
Και αφού μιλάμε για βουνά, υπάρχει επίσης και η εκπληκτική ιστορία του Marcow που πρακτικά μεγάλωσε από λύκους, και απ’ότι έχουμε συγκεντρώσει, έζησε μια ιστορία ζωής παρόμοια με ταινία της Disney για αρκετά χρόνια.
Τέλος, υπάρχει η ιστορία ενός άντρα από την Ουγκάντα, με το όνομα John ο οποίος κατέφυγε στη ζούγκλα ως αγόρι και ανακαλύφθηκε χρόνια μετά να ζει με μια αγέλη μαϊμούδων.

Ας τα δούμε όλα αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Αφήστε το σχόλιο σας: