11 Άκρως αποτυχημένα Κουρέματα που θα κάνουν τα Μάτια σας να Πονέσουν. Ειδικά το Νο.10 είναι επιεικώς Απαράδεκτο! - Fanpage

11 Άκρως αποτυχημένα Κουρέματα που θα κάνουν τα Μάτια σας να Πονέσουν. Ειδικά το Νο.10 είναι επιεικώς Απαράδεκτο!

Σε κανέναν δεν αξίζει ένα άσχημο κούρεμα. Ξέρετε το συναίσθημα του να μαθαίνετε ότι ο αγαπημένος σας κομμωτής έχει μετακομίσει σε άλλη πόλη και τώρα πρέπει να βρείτε καινούριο; Πρέπει να εμπιστευτείτε τα μαλλιά σας σε έναν ξένο και εύχεστε απλά να ξέρετε τι κάνει.

Σε όλους μας έχει τύχει να φύγουμε από το κομμωτήριο με ένα χάλια κούρεμα. Και δεν είμαστε οι μόνοι. Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο αποτυχημένα κουρέματα:

1. Δεν ήταν και η καλύτερη μέρα της.

3

2. «“Γιε μου, άσε με να σου κάνω περμανάντ τα μαλλιά, απλά θα στα σγουρύνω λίγο και θα είναι πολύ ωραία.” Από ολόισια τα μαλλιά μου έγιναν τρελές μπούκλες. Φορούσα καπέλο για αρκετές εβδομάδες.»

4

3. «Η κοπέλα μου (κομμώτρια με άδεια) έκοβε τα μαλλιά μου, όταν ξαφνικά άκουσα να λέει, “Ω Θεέ μου!”. Κάλυψε γρήγορα το πλάι του κεφαλιού μου με το χέρι της για να μη δω. Άρχισε να κλαίει. Φαίνεται ότι μου είχε κάνει γραμμές και έμοιαζα με λευκό ράπερ του ’90.»

5

4. «Εγώ: Έχεις δει εκείνη την ταινία με τον Jim Carey που –
Ο κουρέας: Μην πεις τίποτα άλλο.»

6

5. «Ζήτησα από τον κουρέα να πάρει λίγο το τρίχωμα του σκύλου μου και μια ώρα μετά έμοιαζε με αρουραίο.»

7

6. «Όταν η γιαγιά μου έγινε 17, πήγε στο Λονδίνο σε ένα ινστιτούτο για να μάθει πώς να κουρεύει. Την πρώτη εβδομάδα, πήγε μια ηλικιωμένη γυναίκα για να κάνει τα μαλλιά της σγουρά. Η γιαγιά μου έβαλε τα μαλλιά της σε ρόλεϊ, την έβαλε κάτω από την κάσκα και βγήκε έξω να κάνει ένα τσιγάρο.

Όταν γύρισε πίσω και άρχισε να της βγάζει τα ρόλεϊ, συνειδητοποίησε ότι τα μαλλιά της δεν έβγαιναν από τα ρόλεϊ, αλλά μαζί με αυτά. Το συνειδητοποίησε αφότου έβγαλε δύο ρόλεϊ, της έβαλε ήρεμα ξανά το κάλυμμα και της είπε να περιμένει ένα λεπτό. Βγήκε από την πόρτα, πήρε ένα τρένο και δεν επέστρεψε ξανά. Πάντα επίπεδο η γιαγιά.»

8

7. Δεν μοιάζει και πολύ στον Michael Jordan

9

8. «Η κομμώτρια μου φτερνίστηκε και το ψαλίδι της πέρασε πάνω από το αριστερό μου φρύδι.»

10

9. «Την τελευταία μέρα της εβδόμης τάξης, ήθελα ένα καρέ για το καλοκαίρι. Βγήκα από το κομμωτήριο και έμοιαζα με μανιτάρι. Με κορόιδεψαν τόσο πολύ εκείνη τη μέρα. Ευτυχώς, μάκρυναν γρήγορα και ήταν μια χαρά για την πρώτη μέρα στο γυμνάσιο.»

11

10. Φαλάκρα σε σχήμα U

12

11. «Θέλω να τα κάνω φυλλαριστά.»

13

Credit: diply.com

Αφήστε το σχόλιο σας: