12 Ακατάλληλες Σκηνές από Παιδικές Ταινίες που σίγουρα θα είχαν Λογοκριθεί αν Κυκλοφορούσαν Σήμερα. - Fanpage

12 Ακατάλληλες Σκηνές από Παιδικές Ταινίες που σίγουρα θα είχαν Λογοκριθεί αν Κυκλοφορούσαν Σήμερα.

Αν συγκρίνετε σημερινές ταινίες με ταινίες που είχατε δει ως παιδιά, ίσως παρατηρήσετε ότι ήταν κάπως ακατάλληλες. Μερικές φορές το μακιγιάζ και τα κοστούμια ήταν τρομακτικά, και άλλες φορές ήταν η ίδια η υπόθεση που μας προκαλούσε εφιάλτες. Να μερικά τέτοια παραδείγματα από παλιότερες ταινίες:  

1. Εκείνη η τραυματική σκηνή στη ταινία NeverEnding Story, όπου το άλογο πνίγεται και αποχαιρετάς την αθώα παιδικότητα.

1

Ολόκληρη η ταινία ήταν τραυματική, και πιθανόν δεν θα ήταν σήμερα κατάλληλη για παιδιά.

2

2. Ολόκληρη η διαδρομή με τη βάρκα στη παλιά ταινία Willy Wonka & the Chocolate Factory.

3

Ξεκινάει καλά και διασκεδαστικά και πριν το καταλάβετε, κόβονται κεφάλια από κότες και ο Wonka κάνει ένα περίεργο θόρυβο.

4

3. Μια ταινία σαν την Little Monsters δύσκολα θα κυκλοφορούσε σήμερα. Η ατάκα “Ποιος κατούρησε στο χυμό μου” θα εξόργιζε τους γονείς.

1

4. Αν ο χαρακτήρας Large Marge δεν σας τρόμαξε στη ταινία Pee-wee’s Big Adventure, τότε ανήκετε στη μειοψηφία.

2

5. Πολλοί βρήκαν ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι οι χαρακτήρες του animation Coraline είχαν αντί για μάτια κουμπιά. Ήταν περισσότερο ενήλικες, παρά παιδιά.

5

6. Ήταν απαραίτητο στη ταινία Hocus Pocus να δείξουν μια γάτα να την πατάει αυτοκίνητο;

6

7. Ο Πινόκιο είναι κλασική ταινία της Disney, αλλά στις μέρες μας δεν θα επιτρεπόταν να δείξουν τους χαρακτήρες να καπνίζουν και να πίνουν αλκοόλ.

7

Και θυμάται κανείς εκείνη τη σκηνή που το μικρό αγοράκι μετατράπηκε σε γαϊδουράκι και κλαίει για τη μαμά του; Ήταν βασανιστικό να το παρακολουθεί κανείς.

8

8. Στην ταινία Witches οι μακιγιέρ έκαναν θαύματα και σίγουρα τρόμαξαν πολλά παιδάκια!

9

9. Πολλοί πιστεύουν ότι το κλιματιστικό αυτοκτόνησε στη ταινία The Brave Little Toaster. Όπως και να χει ήτνα περίεργο να το παρακολουθεί κανείς.

4

10. Υπήρξαν πολλές στιγμές που ο E.T. μας τρόμαξε, αλλά τίποτα δεν ήταν χειρότερο από το να βλέπουμε τον μικρό εξωγήινο να πεθαίνει στο ποτάμι.

5

11. Πολλοί ξεχνούν πόσο ακατάλληλο ήταν στη σκηνή της ταινίας Big όταν ο Josh, που στην ταινία υποτίθεται είναι 13 ετών, φιλάει και μια ενήλικη γυναίκα.

11

12. Ο χαρακτήρας “Child Catcher” στη ταινία Chitty Chitty Bang Bang είναι ένας κακός που φρικάρει ενήλικες κα παιδιά. Μάλλον είναι ένα μάθημα ζωής για τους μικρούς να μη πλησιάζουν αγνώστους με γλυκά.

12

Αυτές οι ταινίες σας είχαν τρομάξει ως παιδιά; Αφήστε μας τα σχόλιά σας!

8

Credit: diply.com

Αφήστε το σχόλιο σας: