12 Διάσημοι Celebrities που Πιστεύουν στην Σκοτεινή Θρησκεία της Σαϊεντολογίας. Για την 4η δεν το Περιμέναμε με Τίποτα! - Fanpage

12 Διάσημοι Celebrities που Πιστεύουν στην Σκοτεινή Θρησκεία της Σαϊεντολογίας. Για την 4η δεν το Περιμέναμε με Τίποτα!

1. Ο Will Smith γνώρισε την Σαηεντολογία από τον καλύτερό του φίλο, τον Tom Cruise! Έχει αναφερθεί ότι έχει κάνει δωρεές εκατομμυρίων στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας.

1

2. Η Elisabeth Moss είναι μια περήφανη Σαηεντολόγος. Πηγές αναφέρουν ότι χώρισε με τον πρώην σύζυγό της Fred Armisen, επειδή αρνήθηκε να σφετεριστεί τη θρησκεία.

2

3. Όταν η Laura Prepon ήταν στην τηλεοπτική σειρά That ’70s Show, είχε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, τον Danny Masterson. Της γνώρισε την Σαηεντολογία και έκτοτε είναι θερμή υποστηρίκτρια.

3

4. Η Demi Moore ήταν μεγάλη υποστηρίκτρια της Σαηεντολογίας, μέχρι που αποφάσισε να φύγει όταν παντρεύτηκε τον Bruce Willis.

4

5. Η Erika Christensen είναι επίσης Σαηεντολόγος από μικρή ηλικία και έχει αναφέρει ότι μιλάει συχνά με τον Tom Cruise για την θρησκεία τους.

5

6. Η Kirstie Alley έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι η Σαηεντολογία τη βοήθησε να ξεπεράσει τον εθισμό της στη κοκαΐνη.

6

7. Ο τραγουδιστής Beck μεγάλωσε με την Σαηεντολογία. Αν και δε μιλάει ανοιχτά για τη θρησκεία, έχει δηλώσει ότι η εκκλησία έχει βοηθήσει πολλούς να ξεπεράσουν τον εθισμό του σε ουσίες.

7

8. Ο Patrick Swayze γνώρισε την Σαηεντολογία μετά το θάνατο του πατέρα του. Τον βοήθησε πνευματικά να ξεπεράσει το χαμό του.

8

9. Οι ηθοποιοί Chris, Alanna και Danny Masterson είναι αδέρφια και όλοι τους είναι Σαηεντολόγοι.

9

10. Ο Giovanni Ribisi είναι ενεργό μέλος της Σαηεντολογίας, που δηλώνει ανοιχτά για τη θρησκεία και κάνει χρηματικές δωρεές.

10

11. Η ηθοποιός Juliette Lewis έχει δηλώσει ότι είναι μέλος της Σαηεντολογίας. Έχει πει ότι η Σαηεντολογία της έχει αλλάξει τη ζωή και της έχει επιτρέψει να εξερευνήσει την ελευθερία της στη ζωή.

11

12. Ο Jeffrey Tambor ήταν Σαηεντολόγος όταν έκανε τα γυρίσματα της σειράς Arrested Development, αλλά έχει δηλώσει ότι πλέον δεν ακολουθεί τη θρησκεία.

12

Credit: Diply.com

Αφήστε το σχόλιο σας: