12 Απίστευτες Αλήθειες που Ισχύουν 100% και αποδεικνύουν πως ΟΛΗ η Ζωή σας είναι ένα Μεγάλο Ψέμα! - Fanpage

12 Απίστευτες Αλήθειες που Ισχύουν 100% και αποδεικνύουν πως ΟΛΗ η Ζωή σας είναι ένα Μεγάλο Ψέμα!

Ζείτε μια ήσυχη ζωή και τίποτα δεν μπορεί να σας εκπλήξει πια. Πόσο θα το θέλατε! Πιστεύετε ότι γνωρίζετε τα πάντα για τους πιγκουίνους και τις πυραμίδες;

Συγκεντρώσαμε σε 13 περίεργα γεγονότα για τα οποία δεν έχετε ακούσει ποτέ, αλλά θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Ένα ευχάριστο μόνους στο τέλος του άρθρου θα σας αφήσει μια θετική επίγευση.

13. Οι γορίλες φτιάχνουν φωλιές.

1

Φτιάχνουν φωλιές για ύπνο στο έδαφος ή σε δέντρα, ανάλογα με την τοποθεσία τους. Ενδιαφέρον γεγονός: μια φωλιά δεν χρησιμοποιείται ποτέ δύο φορές.

12. Οι διαφημίσεις χρησιμοποιούν λάδι μηχανής αντί για μέλι

2

Επιπλέον, το παγωτό αντικαθίσταται συνήθως από πολτοποιημένες πατάτες για να φανεί πιο ελκυστικό σε μια διαφήμιση. Αντί για γάλα χρησιμοποιείται συνήθως κόλλα και τα χάμπουργκερ καλύπτονται με βερνίκι παπουτσιών.

11. Τα baby carrots είναι καρότα κανονικού μεγέθους κομμένα σε μικρό μέγεθος.

3

Αυτή η ιδέα ανήκει σε έναν αγρότη καρότων της Καλιφόρνια που έκοψε έτσι τα καρότα το 1986. Προσπάθησε να λύσει το πρόβλημα της ελαφριάς σήψης ή των ατελειών στα καρότα και οι άνθρωποι αγάπησαν αυτά τα νέα «μωρά» καρότα.

10. Οι στρουθοκάμηλοι δεν θάβουν τα κεφάλια τους στην άμμο.

4

Είναι μια οπτική ψευδαίσθηση. Όταν ένα τόσο μεγάλο πουλί σκύβει προς τα κάτω για τροφή, μπορεί να φαίνεται ότι το κεφάλι είναι θαμμένο στην άμμο.

9. Η Αίγυπτος δεν είναι η χώρα με τις περισσότερες πυραμίδες.

5

Οι περισσότερες πυραμίδες στον κόσμο βρίσκονται στο Σουδάν , σύμφωνα με τους επιστήμονες. Ο συνολικός αριθμός πυραμίδων στην επικράτειά του Σουδάν είναι σχεδόν 255, αριθμός διπλάσιος από ό, τι στην Αίγυπτο.

8. Δεν έπεσε ένα μήλο στο κεφάλι του Ισαάκ Νεύτωνα.

6

Η Βασιλική Εταιρεία στο Λονδίνο αποκάλυψε το αρχικό χειρόγραφο που περιγράφει το έργο του Νεύτωνα και δεν είχε καμία ένδειξη για το «περιστατικό του μήλου». Υπάρχει μόνο μια σύντομη σημείωση για το πώς τα μήλα πάντα πέφτουν κατ ‘ευθείαν στο έδαφος.

7. Τα Ολυμπιακά χρυσά μετάλλια δεν υπάρχουν.

7

Την τελευταία φορά που απονεμήθηκε ένα πραγματικό χρυσό μετάλλιο σε έναν πρωταθλητή ήταν το 1912. Έκτοτε, όλοι οι νικητές των αγώνων λαμβάνουν επιχρυσωμένα ασημένια μετάλλια. Το βάρος του χρυσού σε ένα μετάλλιο αντιστοιχεί στο 1% του συνολικού βάρους.

6. Στα ποντίκια δεν αρέσουν το τυρί.

8

Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι στα ποντίκια στην πραγματικότητα αρέσουν τροφές που έχουν πολύ μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη, όπως δημητριακά και φρούτα. Το τυρί είναι κάτι που δεν θα ήταν διαθέσιμο στο φυσικό τους περιβάλλον.

5. Το Oktoberfest γιορτάζεται τον Σεπτέμβριο.

9

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας στον κόσμο πραγματοποιήθηκε αρχικά στις 12 Οκτωβρίου 1810. Ωστόσο, οι άνθρωποι προτιμούν τον ήπιο καιρό του Σεπτεμβρίου και η ημερομηνία του φεστιβάλ μετατοπίστηκε.

4. Ο απινιδωτής δεν μπορεί να επανεκκινήσει μια καρδιά που έχει σταματήσει.

10

Όταν μια καρδιά αντλεί ακανόνιστα ή πολύ γρήγορα, χρησιμοποιείται ένας απινιδωτής για να διορθώσει το ρυθμό. Μια σταματημένη καρδιά μπορεί να επανεκκινηθεί μόνο με άμεσο καρδιακό μασάζ ή CPR (καρδιοπνευμονική ανάνηψη).

3. Οι πιγκουίνοι έχουν γόνατα.

11

Τα πυκνά φτερά καλύπτουν ένα πολύ ενδιαφέρον γεγονός για το σώμα αυτού του πλάσματος: οι πιγκουίνοι έχουν γόνατα. Τα πόδια και τα γόνατα τους είναι πιο πίσω από τον κορμό, που χαρίζει στους πιγκουίνους την όρθια στάση τους ενώ στέκονται.

2. Η θερμοπλαστική ταινία χρησιμοποιείται για την σήμανση του δρόμου.

12

Η διάρκεια ζωής του πολυμερούς πλαστικού είναι 2-3 φορές μεγαλύτερη από τη μπογιά, γι ‘αυτό και χρησιμοποιείται πιο συχνά για τη σήμανση των οδοστρωμάτων. Επιπλέον, η διαδικασία εφαρμογής είναι πολύ πιο εύκολη.

1. Αυτή δεν είναι η μικρότερη γάτα στον κόσμο.

13

Αυτή η εικόνα δημιουργήθηκε από έναν ψηφιακό καλλιτέχνη. Η πιο κοντή ζωντανή γάτα είναι η Lilieput, 9χρονου μουντσκίν, με ύψος 13,34 cm από το δάπεδο μέχρι τους ώμους.

Μπόνους: Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε όταν νομίζετε ότι το γρασίδι του γείτονά είναι πιο πράσινο.

14

Credit: BrightSide

Αφήστε το σχόλιο σας: