15 Παράξενες Αλήθειες για το Φαγητό που ελάχιστοι Άνθρωποι Γνώριζαν μέχρι Σήμερα. Το Τελευταίο είναι το Μεγάλο Μυστικό... - Fanpage

15 Παράξενες Αλήθειες για το Φαγητό που ελάχιστοι Άνθρωποι Γνώριζαν μέχρι Σήμερα. Το Τελευταίο είναι το Μεγάλο Μυστικό…

Υπάρχουν πολλά πράγματα που συναντάμε κάθε μέρα και κρύβουν μυστικά που ελάχιστοι γνωρίζουν. Δείτε μερικά εκπληκτικά και παράξενα πράγματα που ανακαλύψαμε για το φαγητό.

Πιπεριές Τσίλι

33

Το χρώμα τους δεν αποκαλύπτει τίποτα για τη γεύση τους. Πρέπει να προσέχετε το μέγεθος. Όσο μικρότερη, τόσο πιο καυτερή θα είναι.

Αβοκάντο

34

Είναι ένα πολύ απρόβλεπτο φρούτο.

Κάτι ακόμα για τα αβοκάντο

35

Ποτέ μην ταΐζεται αβοκάντο σε πουλιά, ακόμα και αν τους αρέσει. Είναι πολύ δηλητηριώδες για εκείνα.

Μπισκότα Oreo

36

Το γεωμετρικό τους σχέδιο υποτίθεται πως είναι μία παραλλαγή του λογότυπου της Nabisco. Κάποιοι όμως πιστεύουν πως μοιάζει με τον Σταυρό της Λωρραίνης που είχαν πάνω τους οι Ιππότες Ναΐτες. Ωστόσο, κάποιοι το βλέπουν σαν ένα τετράφυλλο τριφύλλι.

Μπανάνες

37

Ακούγεται παράξενο, αλλά τα κουνούπια έλκονται περισσότερο από ανθρώπους που κατανάλωσαν πρόσφατα μία μπανάνα. Δεν γνωρίζουμε όμως γιατί συμβαίνει αυτό.

Βαρύτητα

38

Η βαρύτητα φαίνεται να παίζει με τα νεύρα μας όταν θέλουμε να πιούμε κάτι. Πώς να λύσουμε το πρόβλημα; Φαίνεται να μην υπάρχει κάποια λύση.

Εμφιαλωμένο νερό

39

Σε κάθε ένα μπουκάλι από αυτά, το νερό είναι λίγο διαφορετικό. Ποτέ δεν θα βρείτε δύο πηγές που να έχουν ακριβώς το ίδιο νερό.

Χρωστικές τροφίμων

40

Οι χρωστικές αυτές κάνουν τα παιδιά υπερκινητικά, ειδικά αν είναι κόκκινο ή κίτρινο χρώμα.

Καφές

41

Οι κόκκοι του καφέ δεν είναι πραγματικά κόκκοι – αλλά μούρα.

Τσάι

42

Δεν θα πρέπει να πίνετε τσάι που δεν είναι φρέσκο. Το κρύο τσάι ερεθίζει τα τοιχώματα του στομάχου τόσο πολύ που οι Κινέζοι το θεωρούν δηλητήριο.

Μέλι

43

Το μέλι είναι αθάνατο. Το πιο παλιό βάζο με μέλι βρέθηκε το 1922 από τον Howard Carteris – στον τάφο του Αιγύπτιου Φαραώ Τουταγχαμόν. Εξετάστηκε από βιολόγους και είδαν ότι ήταν ακόμα καλό για κατανάλωση.

Camembert

44

Το τυρί αυτό θα πρέπει να το τρώμε όσο πιο κοντά γίνεται στην ημερομηνία λήξης του αλλά ποτέ αφού λήξει.

Αβγά

45

Εάν βάλετε ένα αβγό σε ένα ποτήρι και βγει στην επιφάνεια, αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να το φάτε. Αυτό συμβαίνει επειδή δημιουργούνται αέρια μέσα του όταν παλιώσει και έτσι επιπλέει.

Ξυνολάχανο

47

Η ξινίλα του βοηθάει το σώμα να επεξεργαστεί τα λιπαρά, βοηθώντας σας να χάσετε βάρος.

Σοκολάτα

48

Εάν φάτε ένα κομμάτι μαύρης σοκολάτας πριν το φαγητό αυτό θα γεμίσει το αίμα σας με γλυκόζη. Ακόμα και αν πεινάτε πολύ, αυτό θα σταματήσει την όρεξή σας.

Το μεγαλύτερο μυστικό του φαγητού

49

Το φαγητό είναι πάντα πιο γευστικό τη νύχτα. Όλα τα φαγητά. Πάντα.

Εσείς τις γνωρίζατε;

Credit: brightside.me

Αφήστε το σχόλιο σας: