15 Φρικιαστικές Ιστορίες για το Ανδρικό Μόριο που θα σας Κάνουν να Αναγουλιάσετε! Ειδικά η 3η Έίναι ότι πιο Αηδιαστικό! - Fanpage

15 Φρικιαστικές Ιστορίες για το Ανδρικό Μόριο που θα σας Κάνουν να Αναγουλιάσετε! Ειδικά η 3η Έίναι ότι πιο Αηδιαστικό!

1. Το μωρό με τα σιδεράκια.

«Κάποτε είχα μια κοπέλα που φορούσε σιδεράκια. Μου έκανε ότι έκανε, όταν ξαφνικά συνειδητοποιούσαμε ότι ένα μικρό κομμάτι από το σιδεράκι της έσπασε, δημιουργώντας μια ωραία τρύπα στο πέος μου».

2. Το ατύχημα με το BMX.

«Ο φίλος μου είχε ένα ατύχημα με ένα BMX ποδήλατο και το τιμόνι «ταξίδεψε» στην κοιλότητα πίσω από το πέος του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί άσχημα και να καταλήξει στο νοσοκομείο».

1

3. Η σκηνή του φόνου.

«Το έκοψα κατά τη διάρκεια του σεξ. Υπήρχε σπέρμα με αίμα παντού και η γυναίκα μου φρίκαρε στην αρχή επειδή ήταν έγκυος και σκέφτηκε ότι έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Έμοιαζε σαν σκηνή δολοφονίας με αίματα στους τοίχους, τα κάδρα και το πάτωμα».

4. Οι εξαφανισμένες μπάλες.

«Δέχτηκα μια κλοτσιά στα καρύδια, κατά τη διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Ένας προπονητής ρώτησε αν τα καρύδια μου ήταν ακόμα στη θέση τους. Όταν έπιασα στο παντελόνι μου, τα καρύδια μου είχαν φύγει. Είχαν χτυπήσει πίσω στο σώμα μου. Όταν τα ώθησαν πίσω στο σάκο, πόνεσε όσο δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ».

2

5. Το αιχμηρό παιχνίδι.

«Ο γιος μου έπεσε πάνω σε ένα παιχνίδι με αιχμηρά τμήματα. Ο ουρολόγος ανακάλυψε ότι είχε τρυπήσει το πέος του σε δύο μέρη.

6. Η ελαστική λωρίδα κουμπώνει.

«Έκανα σεξ με την πρώην μου, όταν σταματήσαμε για να γελάσουμε με την εκπομπή που έπαιζε η τηλεόραση. Μετά από το έντονο γέλιο, έσπρωξε με δύναμη και…»

3

7. Η μυκητιακή λοίμωξη.

«Είχα αναπτύξει μια μυκητιακή λοίμωξη στην ακροβυστία μου. Το φτωχό μου πέος ήταν ξηρό και ραγισμένο. Το πρόβλημα όμως ήταν, ότι η ακροβυστία μου πρήστηκε. Έγινε τόσο σφιχτή, που δεν μπορούσα να την τραβήξω χωρίς να κλάψω. Ενάμισι χρόνο αργότερα, εξακολουθεί μου εξακολουθεί να φαίνεται μεγαλύτερη από ότι ήταν πριν».

8. Η κομμένη ακροβυστία.

«Κάποτε έκοψα τυχαία ένα κομμάτι της ακροβυστίας μου με ένα ψαλίδι. Ήμουν στο πάρκο και είχε πολύ κρύο. Έτσι, αποφάσισα ότι θα μπορούσα να το θεραπεύσω, βάζοντας λίγη ενυδατική κρέμα και επικαλύπτοντάς το μια πλαστική μεμβράνη. Το έβαλα σε μια σακούλα από σάντουιτς και στήριξα τη σακούλα με ένα λαστιχάκι. Όταν μου ήρθε να ουρήσω και έπρεπε να κόψω την άκρη της σακούλας, έγινε το κακό».

4

9. Οι πιπιλιές.

«Όταν άρχισα να έχω σεξουαλική επαφή με τον πρώην μου, ήμουν πολύ άπειρη και ήταν πολύ ευγενικός όταν μου έλεγε ότι τα πράγματα δεν πηγαίναν καλά. Μια φορά μου είπε ότι του έκανα πιπιλιές και τον τραυμάτισα».

10. Το αποφλοιωμένο πέος.

«Όταν ήμασταν στο γυμνάσιο ο φίλος μου και η φίλη του άρχισαν να κάνουν σεξ. Προσπέρασαν τα προκαταρκτικά και πήγαιναν κατευθείαν για διείσδυση. Μετά από λίγο, το πέος του φίλου της αποφλοιώθηκε. Η ακροβυστία του ωθήθηκε πίσω και έχασε πολύ αίμα. Έκανε χειρουργική επέμβαση για να επισκευάσει το πέος του, ενώ έκανε και περιτομή».

5

11. Το σπασμένο πέος.

«Έκανα σεξ με τη φίλη μου όταν βγήκε ο άξονας και χτύπησε το πυελικό οστό της, σπάζοντας έτσι το πέος μου. Αμέσως έγινε μαύρο και μπλε και διπλασιάστηκε σε μέγεθος. Ο ουρολόγος έπρεπε να κάνει χειρουργική επέμβαση έκτακτης ανάγκης».

12. Το τραύμα της παιδικής ηλικίας.

«Όταν ο άντρας μου ήταν μικρός, πήγε να κατουρήσει όρθιος. Πήγε να σηκώσει το καπάκι, αλλά αυτό έπεσε προς τα πίσω. Ακόμα το θυμάται».

6

13. Η Βραζιλιάνικη σάλτσα.

«Ο φίλος μου και εγώ πήγαμε στο Buffalo Wild Wings και αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε τις φτερούγες του blazin. Αγαπώ τα πικάντικα τρόφιμα, αλλά αυτό βρίσκονταν σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Πήγε στην τουαλέτα μετά και όταν επέστρεψε φαινόταν πραγματικά άρρωστος. Η σάλτσα από τα χέρια του μεταφέρθηκε στο πέος του και… κάηκε.

14. Το γαμήλιο δώρο.

«Έσχισα το δέρμα κάτω από το κεφάλι του πέους μου, ενώ έκανα σεξ τη νύχτα του γάμου μου. Έκανα δύο εβδομάδες να ανακάμψω».

7

15. Η ποδηλασία.

«Είχα έναν ξάδελφο που οδηγούσε το ποδήλατό του χωρίς το κάθισμα. Ήταν βασικά μια ανοιχτή μεταλλική ράβδος με σκουριασμένες αιχμηρές άκρες. Κατέληξε να πέσει με το ποδήλατό και να το κόψει σε κομμάτια».

Credit: BuzzFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: