16 Ψέμματα που Χρησιμοποιούν οι Διαφημιστές για να μας Πείσουν να Φάμε Junk Food. Αυτό με το Burger, είναι το Χειρότερο! - Fanpage

16 Ψέμματα που Χρησιμοποιούν οι Διαφημιστές για να μας Πείσουν να Φάμε Junk Food. Αυτό με το Burger, είναι το Χειρότερο!

Η πρώτη διαφήμιση στην ανθρώπινη ιστορία εμφανίστηκε πριν από πολύ καιρό. Σήμερα, ομάδες ειδικών εργάζονται πυρετωδώς για να κάνουν τα προϊόντα τους πιο ελκυστικά και επιθυμητά. Για παράδειγμα, στην BMW, 36 μηχανικοί επικεντρώνονται για να πετύχουν ο ήχος που βγάζει το κλείσιμο της πόρτας να είναι πιο ευχάριστος. Αλλά εδώ δεν θα μιλήσουμε για αυτοκίνητα. Αντίθετα, θα επικεντρωθούμε σε μερικές διαφημίσεις που είναι από τις πιο δημοφιλείς: αυτές των πρόχειρων φαγητών.

Για να πετύχουν μια φωτογραφία με λαχταριστό φαγητό, οι διάσημες εταιρείες fast food εργάζονται το ίδιο σκληρά με τις βιομηχανίες αυτοκινήτων. Αποφασίσαμε να κάνουμε μια μικρή έρευνα και να συγκρίνουμε τις διαφημίσεις με τα πραγματικά αποτελέσματα. Ρίξτε μια ματιά – μπορεί να εκπλαγείτε!

Γλυκιά πίτα με αγριόμουρα, McDonald’s
1

Greek Mac, McDonald’s
2

Τηγανιτές πατάτες, McDonald’s
3

Κοτομπουκιές, McDonald’s
4

Royal Cheeseburger, McDonald’s
5

Πικάντικες πατάτες, McDonald’s
6

Big Tasty, McDonald’s
7

Μικρός κουβάς, KFC
8

ITwister Cheese, KFC
9

Κοτομπουκιές Teriyaki, KFC
10

Subway Club, SUBWAY
11

Teriyaki Κοτόπουλο, SUBWAY
12

Σάντουιτς με κοτόπουλο και μπέικον, SUBWAY
13

Whopper, Burger King
14

Crispy Chicken, Burger King
15

Cheeseburger, Burger King
16

Credit: brightside.me

Αφήστε το σχόλιο σας: