24χρονη Μητέρα Αποφοιτά Από Τη Νομική Σχολή Του Χάρβαρντ Και Φωτογραφίζεται Αγκαλιά Με Την Κόρη Της - Fanpage

24χρονη Μητέρα Αποφοιτά Από Τη Νομική Σχολή Του Χάρβαρντ Και Φωτογραφίζεται Αγκαλιά Με Την Κόρη Της

24χρονη Μητέρα Αποφοιτά Από Τη Νομική Σχολή Του Χάρβαρντ Και Φωτογραφίζεται Αγκαλιά Με Την Κόρη Της

Μητέρα: Η ιστορία της έγινε viral σε όλο το διαδίκτυο. Η 24χρονη μητέρα δημοσίευσε τις φωτογραφίες με την κόρη της κατά την αποφοίτηση της από τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ.

Λίγα λόγια για την Briana Williams

Η Briana Williams μπήκε στο Instagram για να πει στους φίλους της πως τον Απρίλιο του 2017, ολοκλήρωσε μια τελική εξέταση πριν πάει στο νοσοκομείο για να γεννήσει.

“Ζήτησα αμέσως μια επισκληρίδιο ώστε οι συστολές μου να μην επηρεάσουν την βαθμολογία μου στο Οικογενειακό Δίκαιο,” δήλωσε την Πέμπτη σε μία ανάρτησή της, η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 18.000 Likes. “Και, με δάκρυα στα μάτια, το τελείωσα.”

Kαι η κόρη της ντυμένη όπως η μητέρα

Στην ανάρτηση, η Williams ποζάρει μαζί με την κόρη της – Evelyn – η οποία φορούσε ένα καπέλο και ένα φόρεμα παρόμοιο με αυτό της μητέρα της.

Ο δρόμος για την ολοκλήρωση των σπουδών της στη νομική δεν ήταν εύκολος για τη Williams, ωστόσο, η ίδια δήλωσε πως το να είναι μόνη μητέρα και παράλληλα φοιτήτρια ήταν μια πρόκληση για ‘κείνη.

“Κάποιες μέρες ήμουν τόσο ψυχικά και συναισθηματικά κουρασμένη που δεν άφηνα το κρεβάτι μου,” είπε.

“Πολλές φορές πήγαινα στη σχολή με την Evelyn στο καροτσάκι, ζητώντας από το προσωπικό του πανεπιστημίου να την κρατήσουν για λίγη ώρα μέχρι να τελειώσει το μάθημα.”

“Αν δεν μπορούσαν να την κρατήσουν, η Evie έμπαινε μαζί μου στο μάθημα.”

Η Williams δήλωσε ότι τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό της την ώρα που έπαιρνε το πτυχίο της από τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ.

“Στην αρχή ένιωθα πολύ αμήχανα αλλά τώρα θέλω να είμαι ένα καλό παράδειγμα για το μωρό μου.”

Η Williams ευχαριστεί την οικογένειά για την υποστήριξή της κατά τη διάρκεια των σπουδών της.

“Πήγα στο πανεπιστήμιο με μια βαλίτσα και ένα ζευγάρι παπούτσια και εργάστηκα ως σερβιτόρα και μπαργούμαν στη Νέα Υόρκη για να τα καταφέρω,” δήλωσε. “Και τα κατάφερα.”

Αφήστε το σχόλιο σας: