8χρονο Κορίτσι Προσφέρει Τα Χρήματα Των Χριστουγέννων Για Τροφές Αδέσποτων Ζώων! - Fanpage

8χρονο Κορίτσι Προσφέρει Τα Χρήματα Των Χριστουγέννων Για Τροφές Αδέσποτων Ζώων!

8χρονο Κορίτσι Προσφέρει Τα Χρήματα Των Χριστουγέννων Για Τροφές Αδέσποτων Ζώων!

Κορίτσι: Η 8χρονη Landyn Wadsworth έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο με την κίνηση της και δείχνει πως υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον κόσμο. Το κορίτσιαπό την πόλη Πάσκο της Ουάσινγκτον προσφέρει όλα τα χρήματα που μάζευε για τα Χριστούγεννα για να αγοραστούν τροφές για αδέσποτα ζώα που ζουν προσωρινά στο καταφύγιο της περιοχής της.

Η μικρή για τρίτη φορά φέτος ζήτησε ένα διαφορετικό δώρο από τον Άγιο Βασίλη καθώς αντί να αγοράσει παιχνίδια έδωσε τα χρήματα για να αγοραστούν τροφές, κουβέρτες και λιχουδιές για τα ζώα του τοπικού καταφυγίου.

Η ιδέα ήρθε στο μικρό κορίτσι όταν επισκέφτηκε το καταφύγιο το 2016 και στενοχωρήθηκε βλέποντας τόσο πολλά ζώα να μην έχουν βρει ακόμα ένα σπίτι.

Έτσι έκανε έκκληση για χρήματα για να αγοράσει τροφές για αυτά τα ζωάκια. Φέτος με το ποσό που συγκέντρωσε κατάφερε να καλύψει το κόστος περίπου 272 κιλών ζωοτροφών, τα οποία και έδωσε σε ένα καταφύγιο, το Tri-Cities Animal Shelter.

Η Landyn έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία συγκέντρωσης χρημάτων για τα Χριστούγεννα του 2020, όπως ανέφερε η μητέρα της.

Αφήστε το σχόλιο σας: