90χρονος Παππούς Τρώει Κατά Λάθος Λαδομπογιά Αντί Γιαούρτι Και Γίνεται Viral - Fanpage

90χρονος Παππούς Τρώει Κατά Λάθος Λαδομπογιά Αντί Γιαούρτι Και Γίνεται Viral

90χρονος Παππούς Τρώει Κατά Λάθος Λαδομπογιά Αντί Γιαούρτι Και Του Άρεσε Σαν Γεύση!

Παππούς: Viral έχει γίνει ένας 90χρονους παππούς για ένα…παράξενο λόγο που δεν περίμενες να διαβάσεις ποτέ. Η εγγονή του ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter, στην οποία απεικονίζεται ο παππούς της, ο οποίος έφαγε κατά λάθος…λαδομπογιά αντί για γιαούρτι.

Η Alex Stein μοιράστηκε τη φωτογραφία του παππού της, του 90χρονου Bobby, που τον δείχνει να έχει μπογιά στα χείλη του, και μία άλλη φωτογραφία από το μισό-άδειο δοχείο της λαδομπογιάς.

“Ο παππούς μου έφαγε λαδομπογιά σήμερα αφού νόμιζε ότι ήταν γιαούρτι,” έγραψε η νεαρή στην ανάρτησή της, η οποία συγκέντρωσε πάνω από 333.000 Likes στο Twitter.

Η νεαρή Νεοϋορκέζα δημοσίευσε αργότερα ένα screenshot της συνομιλίας που είχε με τον παππού της, στην οποία ο ηλικιωμένος της έλεγε ότι «το στομάχι του ήταν χάλια».

“Όταν λέω ότι αγαπάει το γιαούρτι, εννοώ ότι πεθαίνει για το γιαούρτι,” είπε η Stein στο DailyMail.com. “Η μαμά μου αγοράζει τουλάχιστον 7 κιλά γιαούρτι την εβδομάδα.”

Πολλοί ήταν αυτοί που τρόλαραν στα σχόλια τον παππού της, ρωτώντας αν το γιαούρτι που έτρωγε είχε γεύση φιστίκι ή βανίλια.

“Ο παππούς μου πάντα αγαπούσε τους ανθρώπους με χιούμορ. Δεν τον νοιάζει αν κάποιοι γελούν μαζί του.”

Ο Bobby είναι ένας άνθρωπος με προσωπικότητα και δημοσιεύει συχνά στα social media, ενώ στη σελίδα του στο Instagram αυτοπροσδιορίζεται ως ένας νεαρός 90άρης!

“Σήμερα έφαγα κατά λάθος λαδομπογιά αντί γιαούρτι. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι είναι πιο νόστιμη απ’ αυτό!” έγραψε ο Bobby στο λογαριασμό του.

Αφού δεν έπαθε τίποτα, πάλι καλά… Ελπίζουμε την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτικός ο παππούς!

Αφήστε το σχόλιο σας: