Αδερφός Πρότυπο:Έραψε Μόνος Το Φόρεμα Της Αδελφής Του, Επειδή Οι Γονείς Δεν Είχαν Χρήματα Να Της Αγοράσουν - Fanpage

Αδερφός Πρότυπο:Έραψε Μόνος Το Φόρεμα Της Αδελφής Του, Επειδή Οι Γονείς Δεν Είχαν Χρήματα Να Της Αγοράσουν

Αδερφός Πρότυπο:Έραψε Μόνος Το Φόρεμα Της Αδελφής Του, Επειδή Οι Γονείς Δεν Είχαν Χρήματα Να Της Αγοράσουν

Ο μεγαλύτερος αδελφός της οικογένειας αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι υπέροχο που θα ταίριαζε μόνο σε μία πριγκίπισσα.

Ο νεαρός Μάβερικ αποδείχθηκε ότι είναι φύλακας άγγελος για την αγαπημένη του αδελφή, αποκαλύπτοντας, ότι πάντα ήταν πολύ κοντά.

Όταν μία οικογένεια δεν είχε χρήματα προκειμένου να αγοράσει ή να νοικιάσει ένα φόρεμα για την έφηβη κόρη τους, ώστε να πάει στον χορό αποφοίτησης, ο μεγαλύτερος αδελφός της αποφάσισε να γίνει… «η καλή νεράιδα» των παραμυθιών, κάνοντας κάτι υπέροχο που θα ταίριαζε μόνο σε μία πριγκίπισσα.

Ο νεαρός Μάβερικ αποδείχθηκε ότι είναι φύλακας άγγελος για την αγαπημένη του αδελφή, αποκαλύπτοντας, ότι πάντα ήταν πολύ κοντά.

«Είναι ο άνθρωπός μου. Μοιραζόμαστε τα ίδια vibes και μικρά μυστικά. Γι’ αυτό ως μεγαλύτερος αδελφός θέλω το καλύτερο για εκείνη και στόχος μου είναι να κάνω κάθε επιθυμία της πραγματικότητα», λέει ο νεαρός.

Γνωρίζοντας το γούστο της αδελφής του, ο νεαρός Μάβερικ εμπνεύστηκε από την ανοιξιάτικη συλλογή του Φιλιππινέζου σχεδιαστή μόδας Michael Cinco για ένα μπλε φόρεμα με πεταλούδες. Ο ίδιος ελπίζει κάποια στιγμή να συναντήσει τον σχεδιατστή από κοντά και να μιλήσουν για τη βιομηχανία της μόδας που είναι το όνειρό του.

Όπως είπε ο Μάβερικ τα υφάσματα είναι σχετικά αφτηνά στις Φιλιππίνες και έτσι θα μπορούσε να προμηθευτεί για να χαρίσει στην αδελφή του ένα ονειρικό φόρεμα για τον χορό της αποφοίτησης. Βρήκε πολύ φτηνά υλικά και φαινόταν διατεθειμένος να ξοδέψει πολλές ώρες ράβοντας το φόρεμα, που δεν θα ήταν απλά μία επιθυμία, αλλά η πραγματικότητα.

Η μητέρα τους ήξερε ραπτική και ο ίδιος πίστευε στην φαντασία και τη δημιουργικότητά του, λόγω εκείνης. Μπορεί να φάνταζε μία δύσκολη αποστολή, ωστόσο γνωρίζοντας πόσο πολύ το λαχταρούσε η αδελφή του, δεν έχασε λεπτό. Όταν γύριζε από το σχολείο, δούλευε για ώρες πάνω σε αυτό. Το φόρεμα αποτελείται από εννέα κομάτια μπλε υφάσματος, τα οποία στόλισε με δαντέλα και γιρλάντες με λουλούδια.

«Μερικές φορές κουραζόμουν πολύ, αλλά έβρισκα πάντα την ενέργεια να δουλέψω», ανέφερε ο Μάβερικ. Η αγάπη του για την αδελφή του τού έδινε δύναμη και έμπνευση για να φέρει εις πέρας την απαιτητική αυτή αποστολή.

«Την ημέρα του χορού, ενώ ετοιμαζόταν, κλαίγαμε και οι δύο από συγκίνηση. Βλέποντας το φόρεμα ολοκληρωμένο και την αδελφή μου κατασυγκινημένη, καταλαβαίνω γιατί έφτιαξα αυτό το φόρεμα για εκείνη», συμπλήρωσε.

Όμως, η αγάπη του αδελφού δεν σταμάτησε εκεί, Ο ίδιος σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα κανάλι στο YouTube, όπου θα εξηγεί πώς να φτιάχνετε μόνοι σας ένα φόρεμα και έτσι κάθε κορίτσι να μην στερηθεί στο μέλλον τον χορό αποφοίτησης, επειδή η οικογένειά του μπορεί να μην έχει χρήματα για ένα φόρεμα.

«Προς όλους τους αδελφούς εκεί έξω: ας αγαπάμε τις μικρότερες αδελφές μας σαν πριγκίπισσες», είναι το μήνυμα που στέλνει.

Αξιέπαινος!

Αφήστε το σχόλιο σας: