ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αυτή είναι η Ινδή καλλονή που έχει κλέψει την καρδιά του «Μαχητή» Θοδωρή Θεοδωρόπουλου Και Θα Πάθετε Πλάκα…!

 

Το μοντέλο έχει μάτια μόνο για εκείνη και αποκάλυψε πως είναι η γυναίκα με την οποία θέλει να κάνει οικογένεια

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος μπορεί να είναι ένας άκρως γοητευτικός άντρας, όμως η καρδιά του ανήκει σε μία! Το εντυπωσιακό μοντέλο με το μεγάλο fan club είναι δεσμευμένο και στο χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας είδαμε την κοπέλα που το…


 

Το μοντέλο έχει μάτια μόνο για εκείνη και αποκάλυψε πως είναι η γυναίκα με την οποία θέλει να κάνει οικογένεια

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος μπορεί να είναι ένας άκρως γοητευτικός άντρας, όμως η καρδιά του ανήκει σε μία! Το εντυπωσιακό μοντέλο με το μεγάλο fan club είναι δεσμευμένο και στο χθεσινό έπαθλο επικοινωνίας είδαμε την κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά.

Μάλιστα του έστειλε το δικό της μήνυμα αγάπης με ιδιαίτερα τρυφερά λόγια. Ο Θοδωρής που αγωνίζεται με την ομάδα των «Μαχητών» στο Survivor 2 δήλωσε στην κάμερα: «Η Allia είναι μία κοπέλα που από την πρώτη στιγμή που την είδα, είπα ότι με αυτή την γυναίκα θέλω να κάνω οικογένεια. Ήταν περίεργο συναίσθημα. Ανυπομονώ να τη δω και να μετακομίσει μόνιμα πλέον στην Ελλάδα».

Ποια είναι όμως η Allia που του έχει κλέψει την καρδιά; Πρόκειται για την Allia Al Rufai, η οποία μάλιστα βρίσκεται σε αρκετές αναρτήσεις του μοντέλου στο Instagram.

Επανάσταση στις Δίαιτες! Χάσε 10 Κιλά Μέχρι να Μπει ο Αύγουστος!

Η Allia είναι κορυφαία στιλίστρια και σύμβουλος μόδας και κατάγεται από την Ινδία.

Δείτε τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram

Πηγη; protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories