ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αυτό το σκυλί επέζησε από μεγάλη πυρκαγιά… σήμερα είναι πυροσβέστης! (Φωτογραφίες)

 

Αυτό το σκυλί ονομάζεται Jake και μόλις λίγες εβδομάδες της ζωής του εγκλωβίστηκε σε μια πυρκαγιά, αλλά ευτυχώς σώθηκε απο έναν τοπικό πυροσβέστη που ονομάζεται William Lindler. Στο περιστατικό αυτό κάηκε το 75% του σώματος του συμπεριλαμβανομένων και των ποδιών. Για να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα οι ιδιοκτήτες του το εγκατέλειψαν …


 

Αυτό το σκυλί ονομάζεται Jake και μόλις λίγες εβδομάδες της ζωής του εγκλωβίστηκε σε μια πυρκαγιά, αλλά ευτυχώς σώθηκε απο έναν τοπικό πυροσβέστη που ονομάζεται William Lindler. Στο περιστατικό αυτό κάηκε το 75% του σώματος του συμπεριλαμβανομένων και των ποδιών. Για να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα οι ιδιοκτήτες του το εγκατέλειψαν στον κτηνίατρο καθώς δεν είχαν τα χρήματα για να πληρώσουν τις θεραπείες.

Τώρα είναι το καλό μέρος της ιστορίας : Ο  ίδιος έγινε πυροσβέστης αφού τον έβαλε στο σώμα το άνθρωπος που τον έσωσε. Ανέκαμψε γρήγορα και έγινε η μασκότ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Τώρα πάνε μαζί σε σχολεία για να βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν για την πυρασφάλεια και τι πρέπει να κάνουν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Δείτε φωτογραφίες :

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Πηγή: apisteuta.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories