Αυτός ο 22χρονος έχει ξοδέψει πάνω από 50.000 ευρώ σε 110 πλαστικές εγχειρίσεις. Ο λόγος; Θα σας σοκάρει! - Fanpage

Αυτός ο 22χρονος έχει ξοδέψει πάνω από 50.000 ευρώ σε 110 πλαστικές εγχειρίσεις. Ο λόγος; Θα σας σοκάρει!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι κάνουν χειρουργικές επεμβάσεις. Η παρακάτω ιστορία όμως, είναι εντελώς περίεργη!

Ένας 22χρονος, ο Vinny Ohh από το Λος Άντζελες, αποφάσισε να υποβληθεί σε διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις. Ξόδεψε σχεδόν 50.000 δολάρια για να τις κάνει. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 110 χειρουργικές επεμβάσεις, οι οποίες τον μεταμόρφωσαν από άνδρα, σε έναν εξωγήινο χωρίς φύλο.

Άρχισε με συμπληρώματα χειλιών και διαδικασίες ενίσχυσης φρυδιών. Ξεκίνησε τις χειρουργικές επεμβάσεις στην ηλικία των 17 και 5 χρόνια αργότερα, πέτυχε τον στόχο του.
Στον Vinny έγιναν πολλές ερωτήσεις.

1

Αρχικά, οι κοντινοί του άνθρωποι δεν είχαν καταλάβει το κίνητρο πίσω από την απόφασή του να κάνει τις χειρουργικές επεμβάσεις. Αλλά η απάντηση που έδωσε ο Vinny στους ανθρώπους, ήταν ότι ήθελε η σωματική του εμφάνιση να γίνει σαν αυτό που αισθάνονταν με το μυαλό και την ψυχή του.

Δεν ήθελε να γίνει ούτε άντρας ούτε γυναίκα.

2

Μέσα σε έναν κόσμο με στερεότυπα για τα φύλα, ο Vinny δεν ήθελε να αναγνωρίζεται ως αρσενικό ή θηλυκό ή ακόμα και ως τρανσέξουαλ. Δεν ήθελε να έχει φύλο, να μοιάζει σχεδόν με εξωγήινος.

Ο μακιγιέρ του μιλά πολύ για αυτόν.

3

Οι εγχειρήσεις έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

4

Ο Vinny έχει σπαταλήσει χρόνια και σχεδόν 50.000 δολάρια για να κάνει αυτές τις εγχειρίσεις. Οι χειρουργικές επεμβάσεις του έχουν σχεδόν τελειώσει, αλλά η ολοκληρωτική παραμένει. Οι γιατροί δεν έχουν ακόμη αφαιρέσει τα γεννητικά του όργανα. Αυτό πρέπει να γίνει με ακρίβεια.

Είναι πρόθυμος να δαπανήσει περισσότερα χρήματα.

5

Αλλά ποιο είναι το μήνυμά του στον κόσμο;

6

Δεν θέλει να αναγνωρίζεται ως κάτι συγκεκριμένο.

Θέλει να κάνει περισσότερα με αυτό.

7

Έχει καθαρούς στόχους στο μυαλό του.

8

Παρόλο που έχει επιλέξει ένα μονοπάτι για το οποίο δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι, το μήνυμά του προς τον κόσμο είναι ιερό. Θέλει να φέρει την καλοσύνη στον κόσμο και θα βάλει τα δυνατά του.

Credit: WittyFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: