Άνδρας Ταπεινώνει Όμορφη Γυναίκα Που Άφησε Το Αγόρι Της Για Τα Πλούτη και η Φάρσα Γίνεται Viral(vid) - Fanpage

Άνδρας Ταπεινώνει Όμορφη Γυναίκα Που Άφησε Το Αγόρι Της Για Τα Πλούτη και η Φάρσα Γίνεται Viral(vid)

Άνδρας Ταπεινώνει Όμορφη Γυναίκα Που Άφησε Το Αγόρι Της Για Τα Πλούτη!

Φάρσα: Μια ταπεινωτική φάρσα σε μια γυναίκα έκανε ο Coby Persin, πείθοντάς την να εγκαταλείψει τον φίλο της και να τον ακολουθήσει με το ιδιωτικό του τζετ στο Μαϊάμι.

Όλα άρχισαν όταν ο Coby την προσέγγισε και της συστήθηκε στον σιδηροδρομικό σταθμό. Όταν τη ρώτησε τι κάνει μετά, του απάντησε ότι θα συναντήσει το αγόρι της. Αφού της ευχήθηκε να περάσει καλά το βράδυ, την ξαναφώναξε να ζητήσει το Instagram της προκειμένου να γίνουν φίλοι. Τότε κάποιος τον παίρνει τηλέφωνο για να του πει ότι το αεροπλάνο θα φύγει σε 20 λεπτά.

Ξαφνικά άλλαξε η στάση της και φάνηκε εντυπωσιασμένη. «Έχεις τζετ»; «Ναι είμαστε εδώ μόνο για επαγγελματικούς λόγους αλλά θα πάμε στο Μαϊάμι και θα γυρίσουμε αργότερα επειδή έχουμε μια συνάντηση στη Νέα Υόρκη. Θέλεις να έρθεις»; Συνέχισε να τον ρωτά αν πραγματικά έχει αεροπλάνο και εκείνος να την προσκαλεί, πείθοντάς την τελικά να τον ακολουθήσει. Το βίντεο το οποίο έχει προβληθεί δεκάδες χιλιάδες φορές δίχασε τους χρήστες του ίντερνετ, με πολλούς να επικρίνουν τη γυναίκα και άλλους να κατηγορούν τον Coby.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αφήστε το σχόλιο σας: