Ανήλικοι Ρομά επιτέθηκαν σε γυναίκα για να της κλέψουν την τσάντα και κάμερα κατέγραψε το περιστατικό - Fanpage

Ανήλικοι Ρομά επιτέθηκαν σε γυναίκα για να της κλέψουν την τσάντα και κάμερα κατέγραψε το περιστατικό

Το εν λόγω συμβάν έλαβε χώρα σε κεντρικό δρόμο της Θήβας – Η γυναίκα μόλις είχε κατέβει από αστικό λεωφορείο και της επιτέθηκαν

Συγκλονίζουν οι εικόνες από ληστεία σε βάρος μίας ανυποψίαστης γυναίκας σε κεντρικό σημείο της Θήβας που καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε κατάστημα, επί της οδού Αγίου Αθανασίου.

Μία γυναίκα κατεβαίνει στη στάση του αστικού λεωφορείου και κινείται παράλληλα στο δρόμο ούτως ώστε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Οι πέντε ανήλικοι Ρομά η οποίοι «χτένιζαν» για αρκετή ώρα την περιοχή, κάνουν την εμφάνισή τους από τις γραμμές του ΟΣΕ δευτερόλεπτα έπειτα από τη στάση του λεωφορείου και όταν αντιλήφθηκαν ότι κατέβηκε επιβάτης.

Οι δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία πλησιάζουν τη γυναίκα και οι μικρότεροι έπειτα από εντολή εφοδιάζονται με πέτρες με σκοπό να αποτρέψουν οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στη ληστεία.

Εκεί αρχίζει το μαρτύριο της γυναίκας. Οι νεαροί επιτίθενται με αγριότητα στη γυναίκα, έτσι ώστε να της αρπάξουν την τσάντα.

Οι γυναίκα καλεί σε βοήθεια και αντιστέκεται. Από τις φωνές της, βγαίνει στο μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας μία γυναίκα φωνάζοντας «ληστεία»

Εντούτοις, οι ανήλικοι, ρίχνουν τη γυναίκα στο δρόμο και επιχειρούν να της πάρουν την τσάντα.

Από το σημείο διέρχεται φορτηγό αυτοκίνητο. Εκεί ανέλαβαν δράση οι μικρότεροι Ρομά πετώντας πέτρες στο παρμπρίζ του οχήματος και κινούμενοι απειλητικά προς την πλευρά του συνοδηγού.

Ο οδηγός εγκαταλείπει το σημείο, ενώ οι μεγαλύτεροι κατορθώνουν τελικά να αποσπάσουν την τσάντα από τα χέρια της γυναίκας και να τραπούν σε φυγή προς τις γραμμές του τρένου.

Μερικά λεπτά μετά στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά της αστυνομίας που ειδοποιήθηκαν από τους κατοίκους της περιοχής.

Πηγ’η»  .diaforetiko.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: