Άντρας Ισχυρίζεται Πως Ταξίδεψε Στο 2046 Και Συνάντησε Τον 70 Χρονο Εαυτό Του! (vid) - Fanpage

Άντρας Ισχυρίζεται Πως Ταξίδεψε Στο 2046 Και Συνάντησε Τον 70 Χρονο Εαυτό Του! (vid)

Άντρας Ισχυρίζεται Πως Ταξίδεψε Στο 2046 Και Συνάντησε Τον 70 Χρονο Εαυτό Του!

Ταξίδι στο μέλλον: Απίστευτο και όμως αληθινό. Λέει πώς υπάρχουν και αποδείξεις. Ένας άντρας από τη Σουηδία ισχυρίζεται ότι ταξίδεψε στο μέλλον μέχρι το έτος 2046 και πως εκεί ή καλύτερα τότε συνάντησε μια ηλικιωμένη εκδοχή του εαυτού του.

Μάλιστα, ο Χέκαν Νόρντβιστ ισχυρίζεται ότι έχει και αποδείξεις για το ταξίδι στο μέλλον και τη συνάντησή του με τον 70χρονο εαυτό του.

Ο χρονοταξιδιώτης μίλησε για την εμπειρία του σε ένα ντοκιμαντέρ το 2006. Όπως ανέφερε, προσπαθούσε να φτιάξει έναν σωλήνα που έσταζε κάτω από τον νεροχύτη, όταν ξαφνικά τηλεμεταφέρθηκε στο έτος 2046.

Ένα απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ ανέβηκε πρόσφατα στο TikTok με τίτλο: «Σουηδός χρονοταξιδιώτης συναντά τον εαυτό του στο μέλλον κι έχει βίντεο που το αποδεικνύει».

«Πήρα τα εργαλεία μου για να φτιάξω τον σωλήνα, αλλά δεν μπορούσα να το φτάσω καθώς ήταν πολύ μέσα. Συνέχισα να σκύβω όλο και πιο μέσα. Τέλος πάντων, κάποια στιγμή εκεί που σερνόμουνα άρχισε να γίνεται και πιο φωτεινά και είδα τον εαυτό μου ως έναν γηραιότερο άντρα, ίσως κάπου στα 70» λέει ο Χέκαν.

«Ευτυχώς, επειδή σκέφτηκα ότι κανείς δεν πρόκειται να με πιστέψει, είχα μαζί το κινητό μου και μπόρεσα να το τραβήξω βίντεο» λέει ο άντρας από τη Σουηδία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι δύο άντρας αγκαλιάζονται και χαμογελούν, προτού δείξουν και οι δύο το ίδιο τατουάζ να κοσμεί το χέρι τους.

«Καθίσαμε εκεί και μιλούσαμε και το συναίσθημα ήταν ωραίο. Πολύ ωραίο» περιέγραψε ο Χέκαν για τη στιγμή της συνάντησης με τον 70χρονο εαυτό του.

@iimcf
Do you believe this? 😃 #time #travel #timetravel #science #wow #future #viral #fy
#fyp #foryou♬ originalljud – Hello stranger
@iimcfWhat do you think about this? #time #travel #traveller
#future #timetravel #wow #viral #fyp♬ originalljud – Hello stranger

Το βίντεο ανέβηκε στα social media κι αμέσως έγινε viral, με τους περισσότερους χρήστες πάντως να έχουν τους ενδοιασμούς τους για την αυθεντικότητά του.,

«Τι εννοείς, ίσως 70 ετών, συνάντησες τον εαυτό σου στο μέλλον και δεν τον ρώτησε πόσο χρονών ήταν» σχολίασε κάποιος χρήστης με απογοήτευση.

«Φοβερό. Μετά απ’ όλα αυτά τα χρόνια και το τατουάζ ούτε ξεθώριασε ούτε τίποτα» έγραψε ένας άλλος.

Σύμφωνα πάντως με τα σχόλια άλλων χρηστών, το ντοκιμαντέρ του 2006 με τον χρονοταξιδιώτη που συνάντησε τον εαυτό του στο μέλλον σε ηλικία 70 ετών δεν ήταν παρά μια διαφήμιση για το σουηδικό συνταξιοδοτικό fund AMF.

Αφήστε το σχόλιο σας: