Αθλήτρια πατινάζ φορώντας δερμάτινα χόρεψε AC/DC στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς - Fanpage
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Αθλήτρια πατινάζ φορώντας δερμάτινα χόρεψε AC/DC στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς

Οι καιροί αλλάζουν μαζί με τους κανονισμούς, αλλά κάποιες αξίες παραμένουν αναλλοίωτες. Εκμεταλλευόμενη την άρση της απαγόρευσης μουσικών θεμάτων με στίχους στο καλλιτεχνικό πατινάζ, που τέθηκε σε ισχύ για πρώτη φορά στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκ Τσανγκ, η Ιβέτ Τοθ αποφάσισε να ανεβάσει την αδρεναλίνη στο νούμερό της, επιλέγοντας …


Οι καιροί αλλάζουν μαζί με τους κανονισμούς, αλλά κάποιες αξίες παραμένουν αναλλοίωτες. Εκμεταλλευόμενη την άρση της απαγόρευσης μουσικών θεμάτων με στίχους στο καλλιτεχνικό πατινάζ, που τέθηκε σε ισχύ για πρώτη φορά στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκ Τσανγκ, η Ιβέτ Τοθ αποφάσισε να ανεβάσει την αδρεναλίνη στο νούμερό της, επιλέγοντας να εμφανιστεί με μαύρη δερμάτινη αμφίεση, τρουκς και τον Άνγκους Γιανκ, ψυχή των Αυστραλών ρόκερς, με το «ταυράκι» του «ραμμένο» στην πλάτη της.

Η ξεχωριστή στιγμή κορυφώθηκε όταν παρουσίασε το πρόγραμμά της με τα τραγούδια «Back in Black» και «Thunderstruck». Ούτε κλασική μουσική, ούτε λευκά κορμάκια, ούτε μία από τα ίδια.

Η 19χρονη αθλήτρια από την Ουγγαρία, επανέλαβε αυτό που είχε τολμήσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, τον περασμένο Ιανουάριο στη Ρωσία, καταφέρνοντας να αποσπάσει εκτενή δημοσιότητα για την απόφασή της.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

«Νιώθω σα να βρίσκομαι σε αγώνα ποδοσφαίρου ή απλά σε ένα γυμναστήριο. Νομίζω πως οι κριτές, που είναι κάποιας ηλικίας, θα λιποθυμήσουν με αυτό το κορίτσι. Είμαι σίγουρος πως οι στενόμυαλοι θεατές δεν θα συμπαθήσουν ιδιαίτερα την επιλογή της μουσικής» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αμερικάνος εκφωνητής για όσα είδαν τα μάτια του.

Πηγή .tilestwra.com

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories