Χούλιγκανς Θεωρούν Αστείο να Κάψουν την Αμερικάνικη Σημαία. Δείτε Τι Συμβαίνει όταν Εμφανίζονται Αυτοί οι Μοτοσυκλετιστές... - Fanpage

Χούλιγκανς Θεωρούν Αστείο να Κάψουν την Αμερικάνικη Σημαία. Δείτε Τι Συμβαίνει όταν Εμφανίζονται Αυτοί οι Μοτοσυκλετιστές…

Στο βίντεο που ακολουθεί μια ομάδα ατόμων ξεκινάει να καίει μια αμερικάνικη ομοσπονδιακή σημαία στο Central Park της Νέας Υόρκης. Μια ομάδα από θεατές παρακολουθούν και τους επιδοκιμάζουν.

Αλλά στο 0:44 σημείο κάποιος πετάει την αμερικάνικη σημαία στις φλόγες. Ένας άντρας όμως είναι αρκετά θαρραλέος και αντιστέκεται στους χούλιγκανς βγάζοντας την σημαία από την φωτιά.

Η ομάδα των αντιδραστικών ατόμων το ξανασκέφτεται όταν εμφανίζεται μια ομάδα μοτοσυκλετιστών που τους τρομάζουν και τους τρέπουν σε φυγή.

“Αναρχικοί, φύγετε από εδώ” φωνάζουν οι μοτοσυκλετιστές στα άτομα που έκαιγαν πριν την σημαία. Μια ομάδα δημοσιογράφων ακολουθεί από κοντά τη δράση και συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου.

Όταν τελικά πιάνουν το άτομο που έκαψε τη σημαία, αναφέρει ότι δεν του αρέσει η Αμερική. Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί, που προκάλεσε αναστάτωση εξαιτίας της αμφιλεγόμενης κίνησης να κάψουν την αμερικανική σημαία.

Credit: awm.com

Αφήστε το σχόλιο σας: