Δεν φαντάζεστε ποιες είναι υποψήφιες για την παρουσίαση του Survivor Panorama! - Fanpage
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Δεν φαντάζεστε ποιες είναι υποψήφιες για την παρουσίαση του Survivor Panorama!

Εσωτερικής παραγωγής του ΣΚΑΪ και όχι της Acun Medya θα είναι φέτος η καθημερινή εκπομπή με τα παραλειπόμενα του «Survivor».

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το κανάλι ανακτά τον έλεγχο της απογευματινής του ζώνης, κοινώς μπορεί να αποφασίσει το ίδιο για τους παρουσιαστές και το περιεχόμενο, χωρίς να… βάζει το χέρι του ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλί…


Εσωτερικής παραγωγής του ΣΚΑΪ και όχι της Acun Medya θα είναι φέτος η καθημερινή εκπομπή με τα παραλειπόμενα του «Survivor».

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το κανάλι ανακτά τον έλεγχο της απογευματινής του ζώνης, κοινώς μπορεί να αποφασίσει το ίδιο για τους παρουσιαστές και το περιεχόμενο, χωρίς να… βάζει το χέρι του ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τίτλος της εκπομπής δεν θα είναι «Survivor Panorama», καθώς αυτός ανήκει στην Acun Medya, αλλά σκέτο «Πανόραμα». Για την παρουσίαση του απογευματινού μαγκαζίνο οι ιθύνοντες στο Φάληρο εξετάζουν την πιθανότητα να αξιοποιήσουν την Ευαγγελία Αραβανή ή τη Μαρία Μπακοδήμου, ενώ αναζητείται και ένας δημοσιογράφος, ο οποίος θα αναλάβει ρόλο συμπαρουσιαστή σύμφωνα με τη real.

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories