ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Δύσκολες ώρες για τη γυναίκα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη: Η φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media

Δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε την Κυριακή, δίνει “μάχη” στην εντατική.

Ο παρουσιαστής προσέκρουσε με την μηχανή που οδηγούσε πάνω σε διερχόμενο λεωφορείο. Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο της Βούλας, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε κρίσιμη κατάσταση, όπου και έκανε ένα …


Δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο οποίος μετά από σοβαρό τροχαίο που είχε την Κυριακή, δίνει “μάχη” στην εντατική.

Ο παρουσιαστής προσέκρουσε με την μηχανή που οδηγούσε πάνω σε διερχόμενο λεωφορείο. Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο Ασκληπιείο της Βούλας, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε κρίσιμη κατάσταση, όπου και έκανε ένα δύσκολο χειρουργείο. Από την πρώτη στιγμή δίπλα του βρίσκονται συγγενείς, φίλοι και φυσικά η σύζυγος του Εβελίνα Βαρσάμη.

Η Εβελίνη περνάει δύσκολα, ωστόσο, προσπαθεί με το δικό της τρόπο να δίνει κουράγιο στο Κωνσταντίνο. Πριν από λίγες ώρες, άλλαξε την εικόνα του προφίλ της στο Facebook και ανήρτησε μια φωτογραφία με τον σύζυγο και το παιδί τους.

Φυσικά, οι διαδικτυακοί της φίλοι δεν σταμάτησαν να της γράφουν μηνύματα συμπαράστασης. Ευχόμαστε ο Κωνσταντόνος να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει στο σπίτι του.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Πηγή: faysbook.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories