Δείτε ΠΩΣ Εκπαιδεύουν Πραγματικά τις Αεροσυνοδούς στην Κίνα και θα σας πέσει το Σαγόνι! Ειδικά αυτό με το Μαχαίρι Είναι.. - Fanpage

Δείτε ΠΩΣ Εκπαιδεύουν Πραγματικά τις Αεροσυνοδούς στην Κίνα και θα σας πέσει το Σαγόνι! Ειδικά αυτό με το Μαχαίρι Είναι..

Εάν ταξιδεύετε πολύ με κινέζικες αεροπορικές εταιρείες, ρίξτε μια καλή ματιά στις αεροσυνοδούς που σας παρέχουν τις υπηρεσίες τους. Τα όμορφα χαμόγελα αυτών των κοριτσιών και η τέλεια στάση του σώματος είναι αποτέλεσμα πολλών ωρών έντονης προπόνησης και σκληρής δουλειάς.

Παρακάτω, θα δείτε συμβουλές για τις νέες γυναίκες που θέλουν να βρουν δουλειά ως αεροσυνοδοί στην Κίνα.

3

Αυτά τα γοητευτικά κορίτσια είναι οι φοιτήτριες του Κολλεγίου Πολιτικής Αεροπορίας στο Τσενγκντού της επαρχίας Σιτσουάν. Οι εν δυνάμει αεροσυνοδοί μαθαίνουν να έχουν ένα χαριτωμένο χαμόγελο κρατώντας ένα ξυλάκι ανάμεσα στα δόντια τους. Τοποθετούν επίσης περιοδικά στα κεφάλια τους για να επιτύχουν την τέλεια στάση.

4

Μια άλλη άσκηση που βοηθά τα κορίτσια να αποκτήσουν ισορροπία. Οι φοιτήτριες πρέπει να ισορροπήσουν ένα γυάλινο μπουκάλι στα κεφάλια τους για τρία λεπτά.

5

Κρατούν επίσης ένα κομμάτι χαρτί ανάμεσα στα γόνατά τους για να μάθουν πώς να στέκονται σωστά.

6

Οι νέοι άνδρες και γυναίκες υποβάλλονται σε αυστηρή προπόνηση για να μάθουν να συμπεριφέρονται κατάλληλα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

7

Η ασφάλεια αποτελεί επίσης μεγάλη προτεραιότητα στο Κολλέγιο. Υπάρχουν ακόμη και ειδικές τάξεις όπου οι μαθητές διδάσκονται δεξιότητες επιβίωσης και τεχνικές πολεμικής τέχνης όπως Kung Fu και Taekwondo.

8

Ορισμένα μαθήματα πολεμικών τεχνών πραγματοποιούνται στην ύπαιθρο και μοιάζουν περισσότερο με εκπαίδευση πολεμιστών και όχι αεροσυνοδών.

9

Τα κορίτσια εργάζονται σκληρά για να γίνουν πιο γερά και να αυξήσουν τη δύναμη τους. Εκπαιδεύονται για να περάσουν εμπόδια καθώς και για να σταματήσουν μια επίθεση με όπλο. Για να γίνουν επιτυχημένοι αεροσυνοδοί και να πάρουν το πτυχίο τους, οι μαθητές πρέπει να σπάσουν μια κεραμική πλάκα με το ένα χέρι με την πρώτη δοκιμή.

10

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα μαθήματα στα οποία διδάσκονται το πώς να εξουδετερώσουν τις προθέσεις ενός εγκληματία ή τρομοκράτη κατά τη διάρκεια της πτήσης.

11

Είναι δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά αυτές οι γοητευτικές κυρίες υποβάλλονται σε αυστηρή και έντονη εκπαίδευση για να κάνουν κάθε επιβάτη να αισθάνεται ασφαλής και άνετος στο αεροπλάνο.

Credit: brightside.me

Αφήστε το σχόλιο σας: