Δείτε ΠΩΣ φαίνεται ο Κόσμος μέσα από τα Μάτια ενός Ανθρώπου που Βρίσκεται σε μία από αυτές τις 15 Διαφορετικές Καταστάσεις - Fanpage

Δείτε ΠΩΣ φαίνεται ο Κόσμος μέσα από τα Μάτια ενός Ανθρώπου που Βρίσκεται σε μία από αυτές τις 15 Διαφορετικές Καταστάσεις

Φανταστείτε ότι τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας μπορούν να δουν την πραγματικότητα που είναι κοινή με σας με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Αποφασίσαμε να δείξουμε πώς βλέπουν την ίδια εικόνα άνθρωποι με διαφορετική οπτική αντίληψη, σε διαφορετικές ηλικίες και καταστάσεις.

 Όραση υγιούς ενήλικα

1

 Στραβισμός

2
Ο εγκέφαλος αυτών των ατόμων αγνοεί όσα βλέπει το ένα μάτι και αντιλαμβάνεται τον κόσμο με το άλλο.

 Μυωπία

3

Τα άτομα με μυωπία αδυνατούν να δουν καθαρά τα αντικείμενα που βρίσκονται μακριά και βλέπουν τα αντικείμενα που είναι πιο κοντά.

 Πρεσβυωπία

4

Κατά την πρεσβυωπία, συμβαίνει το αντίθετο, το φόντο φαινεται με όλες τις μικρές λεπτομέρειες, ενώ το προσκήνιο είναι ασαφές.

 Πρακτική τύφλωση

5

Αυτά τα άτομα ξεχωρίζουν χρώματα, φως και αφηρημένες φιγούρες, αλλά στην ουσία θεωρούνται άτομα με αναπηρία, καθώς δεν μπορούν να αντιληφθούν τον κόσμο.

 Μερική απώλεια όρασης

6

Αυτή την εικόνα βλέπουν όσοι έχουν μερική αντίληψη του φωτός: μπορούν να διακρίνουν μεταξύ του φωτός και του σκότους. Συνήθως είναι άτομα που έχουν χάσει την όρασή τους σε συνειδητή ηλικία.

 Ολική απώλεια όρασης

7

Αχρωματοψία

8

 Αμέσως μετά τη γέννηση

9

 Ένα μήνα μετά τη γέννηση

10

 6 μήνες μετά τη γέννηση

11

 Κατά τη μέθη με αλκοόλ

12

 Κατά τη χρήση κάνναβης

13

 Κατά τη χρήση LSD

14

 Κατά τη χρήση κοκαΐνης

15

 Κατά τη χρήση ηρωΐνης

16

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: