Έχετε Αναρωτηθεί Τι Σημαίνουν Πραγματικά τα Emoji που Στέλνετε; - Fanpage

Έχετε Αναρωτηθεί Τι Σημαίνουν Πραγματικά τα Emoji που Στέλνετε;

Αν περνάτε αρκετό χρόνο στο διαδίκτυο, τότε σίγουρα θα έχετε δει τα emoji. Αυτά τα γραφικά, που εκφράζουν συναισθήματα είναι τόσο διαδεδομένα που το λεξικό του Oxford, έστεψε ένα emoji ως λέξη της χρονιάς για το 2015.

Είτε σας αρέσουν, είτε όχι, φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν. Έτσι το καλύτερο είναι τι σημαίνουν. Ισχύει, ότι τα περισσότερα δεν είναι και τόσο προφανή, αλλά κάποια υποδηλώνουν παραπάνω πράγματα από όσο πιστεύατε. Και γνωρίζοντας το τι αντιπροσωπεύουν, σημαίνει ότι μπορείτε να εκφραστείτε καλύτερα στην σημερινή γενιά της τεχνολογίας. Επίσης, δεν θα αναρωτιέστε για το κρυφό τους μήνυμα, όταν τα δείτε.

Έχετε υπόψιν ότι τα emoji μπορούν να αναφέρονται σε πράγματα από όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό αν δεν είστε σίγουροι για το περιεχόμενο, τότε πιθανόν μπορεί να προέρχεται από διαφορετική κουλτούρα.

Φατσούλα που δείχνει δόντια και χαμογελαστά μάτια.

Το σφιγμένα δόντια δείχνουν σαν να κάνει γκριμάτσα, αλλά τα γυριστά μάτια σημαίνουν ότι είναι ένα χαρούμενο emoji.

1

Το emoji με τα γελαστά δάκρυα.

Αυτό σημαίνει ότι γελάτε τόσο πολύ, που κλαίτε. Μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά δεν θέλετε να το μπερδέψετε με ένα λυπημένο emoji.

2

Η φατσούλα χωρίς στόμα.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε ένα μυστικό που δεν μπορείτε να μοιραστείτε, γι’ αυτό δεν λέτε τίποτα.

3

Emoji χέρια που προσεύχονται.

Στην εικόνα το ABC 6 News κάνει λάθος, δεν σημαίνει ‘κόλλα το’. Παρατηρήστε τις δέσμες του φωτός που προέρχονται από τα ενωμένα χέρια.

4

Η φατσούλα με τα γυαλιά ηλίου.

Αυτό σημαίνει ότι είστε χαλαρός και έχετε κάνει κάτι σπουδαίο.

5

Το emoji που χαιρετάει.

Αυτό μπορεί να σημαίνει τόσο ‘γεια’ όσο και ‘αντίο’, αλλά οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν ως ‘αντίο’.

6

Το emoji του ‘100’.

Αυτό σημαίνει ότι το δίνετε το 100%. Στην Ιαπωνία αναφέρεται σε ένα τέλειο σκορ σε τεστ, που σημαίνει ότι συνέβη κάτι τέλεια.

7

To emoji γροθιά.

Μην ανησυχείτε, κανείς δεν σας δίνει μπουνιά. Σας δίνουν ένα χαιρετισμό για κάτι που κάνατε καλά.

8

Το emoji του θυμού.

Το συγκεκριμένο είναι δύσκολο να καταλάβετε τι σημαίνουν, αλλά συμβολίζουν τον θυμό σε anime και manga κινούμενα σχέδια.

9

Το Tengu.

Αυτός είναι ένας γιαπωνέζικος καλικάντζαρος, και σχετίζονται με την αλαζονεία, και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να περιγράψετε κάποιον υπεροπτικό.

10

Το emoji για αυθάδεια.

Είναι δύσκολο να το ξεχωρίσετε, αλλά υποτίθεται ότι δείχνει μία αυθάδη υπάλληλο γραφείου. Έτσι χρησιμοποιήστε το όταν νιώθετε αναιδείς.

11

Το emoji με τον χαιρετισμό των Βάλκαν.

Αν είστε λάτρης της σειράς Star Trek τότε δεν είναι δύσκολο να το ξεχωρίσετε. Είναι ιδανικό αν θέλετε να δώσετε ένα χαιρετισμό σε κάποιον να ζήσει μακροχρόνια και με ευημερία.

12

Το emoji oden.

Αυτό είναι ένα γιαπωνέζικο γεύμα που φτιάχνεται από αυγό και ψάρι, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε το αν τρώτε κάτι καλό στο δρόμο.

13

Το λυπημένο πρόσωπο.

Όπως τα γυριστά μάτια σημαίνουν χαρούμενα emojis, τα γυριστά μάτια προς τα μέσα σημαίνει ότι το emoji είναι λυπημένο. Το συγκεκριμένο σημαίνει ότι είστε στο όριο να κλάψετε.

14

Το απογοητευμένο αλλά ανακουφισμένο πρόσωπο.

Αυτό δεν είναι δάκρυ, αλλά ιδρώτας. Αυτό σημαίνει ότι περάσατε από κάτι δύσκολο, αλλά έχετε ανακουφιστεί που τελείωσε.

15

Εσείς γνωρίζατε όλα αυτά τα emoji; Μοιραστείτε αυτές τις γνώσεις με τους φίλους σας!

Credit: diply.com

Αφήστε το σχόλιο σας: