"Εξωγήινο" Πλάσμα ξεβράστηκε στην Ακτή μετά τον Τυφώνα. Τρομοκρατημένοι οι Επιστήμονες αδυνατούν να Καταλάβουν αν... - Fanpage

“Εξωγήινο” Πλάσμα ξεβράστηκε στην Ακτή μετά τον Τυφώνα. Τρομοκρατημένοι οι Επιστήμονες αδυνατούν να Καταλάβουν αν…

Ο τυφώνας Harvey προκάλεσε καταστροφή και χάος στο Τέξας. Εκτός όλων των άλλων, ξέβρασε ένα παράξενο πλάσμα στην ακτή. «Με μια πρώτη ματιά, μου φάνηκε σαν πλάσμα της βαθιάς θάλασσας», εξήγησε η Preeti Desai, η οποία ανακάλυψε το παράξενο πλάσμα.

«Το πιέσαμε λίγο, το γυρίσαμε ανάποδα, αλλά δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε κάτι άλλο», πρόσθεσε. Ζήτησε συμβουλές στο Twitter. «Λοιπόν, βιολόγοι του Twitter, τι στο καλό είναι αυτό; Το βρήκα σε μια παραλία στο Texas City.» Και σύντομα άρχισαν να φτάνουν διάφορες θεωρίες.

Οι ειδικοί που συμμετείχαν στην συζήτηση πιστεύουν ότι το πλάσμα που ξεβράστηκε στην ακτή είναι χέλι – ένα είδος χελιού που ζει στον Κόλπο του Μεξικό, με εντυπωσιακά δόντια.

Αυτά τα ζώα ζουν σε βάθος 30-90 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, σε λαγούμια του βυθού, ξαπλωμένα περιμένοντας το θύμα τους. Ωστόσο, τα δυνατά ρεύματα του τυφώνα σήκωσαν το χέλι από τον βυθό και το πέταξαν στην ακτή – και τώρα τρομάζει όλους τους λουόμενους!

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: