Γιαγιά Μπερδεύει Τον Τζάρεντ Λέτο Με Τον Χριστό Και Αρχίζει Να Προσεύχεται (pics) - Fanpage

Γιαγιά Μπερδεύει Τον Τζάρεντ Λέτο Με Τον Χριστό Και Αρχίζει Να Προσεύχεται (pics)

Γιαγιά Μπερδεύει Τον Τζάρεντ Λέτο Με Τον Χριστό Και Αρχίζει Να Προσεύχεται (pics)

Viral έχει γίνει η γιαγιά που μπέρδεψε τον Τζάρεντ Λέτο με τον Χριστό και άρχισε να προσεύχεται – Δείτε τι ανέβασε και ο ίδιος ο ηθοποιός στο προφίλ του στο Instagram

Ο ηθοποιός που «σαρώνει» αυτές τις μέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες ως «Morbius», ανάρτησε μία φωτογραφία με μία ηλικιωμένη γυναίκα που μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι ο ηθοποιός είναι ο Ιησούς Χριστός.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λέτο αναδημοσίευσε τη φωτογραφία ενός χρήστη των social media, ο οποίος έγραψε: «Ο αδερφός μου κρέμασε τη φωτογραφία του Τζάρεντ Λέτο στον τοίχο και η γιαγιά μου τώρα προσεύχεται σε αυτόν». Ο Λέτο με χιουμοριστική διάθεση, έγραψε στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία: «Καλό Πάσχα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρομοιάζουν τον Λέτο με τον Ιησού, αφού τα μακριά μαλλιά και τα γαλάζια μάτια θυμίζουν πολύ την εικόνα που έχουν όλοι για τη μορφή του Χριστού. Αρκετά συχνά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ανεβάζουν σχετικό υλικό, όπου αναφέρουν τον Λέτο ως κλώνο του Ιησού.

Ο Λέτο έχει αποδείξει ότι έχει χιούμορ και σίγουρα δεν είναι ένας από τους συμβατικούς καλλιτέχνες. Τόσο ως τραγουδιστής όσο και και ως ηθοποιός είναι μία προσωπικότητα, που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Αυτό όμως δεν είναι πάντα θετικό. Πρόσφατα, ο σκηνοθέτης του «Morbius», εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που του προκάλεσε ο Λέτο, σαν πρωταγωνιστής. Είναι γνωστό, ότι η μέθοδος που ακολουθεί για να ενσαρκώσει τον οποιοδήποτε ρόλο είναι κάτι που δημιουργεί αρκετά εμπόδια στους συνεργάτες του.

Ο Ντάνιελ Εσπινόσα επιβεβαίωσε στο «Uproxx», όλα όσα ακούγονταν για τη συμπεριφορά του δημοφιλούς ηθοποιού στα γυρίσματα και τον χαρακτήρισε ως «method actor». Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος χρησιμοποιεί τη μέθοδο Στανισλάφσκι, μπαίνοντας στο «πετσί» του ρόλου, κάτι που έπαιρνε πολύ χρόνο και καθυστερούσε τους συντελεστές της ταινίας.

Ο ρόλος του επιστήμονα και γιατρού Morbius, είναι γνωστός για τα «κινητικά προβλήματα» που αντιμετωπίζει και ο Λέτο χρησιμοποιούσε τις πατερίτσες καθ’όλη τη διάρκεια, ακόμη και όταν δεν τραβούσαν οι κάμερες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερεί αρκετά την παραγωγή.

Για παράδειγμα, μία απλή βόλτα του Τζάρεντ Λέτο από το πλατό στην τουαλέτα, κόστιζε πολύτιμο χρόνο από το γύρισμα. Στο τέλος, πρωταγωνιστής και παραγωγοί συμβιβάστηκαν, με τον Λέτο να χρησιμοποιεί βοηθητικό καροτσάκι, για να πηγαίνει τουαλέτα.

Υπενθυμίζεται, ότι και στα γυρίσματα του «Suicide Squad», ο Λέτο που υποδυόταν τον «Jocker» έστελνε νεκρά ζώα σε κουτί δώρων, καθώς και σεξουαλικά βοηθήματα στους συμπρωταγωνιστές του.

Αφήστε το σχόλιο σας: