Γυναίκα κατέγραψε την στιγμή που άγνωστος άντρας της ρίχνει ναρκωτικό στο πότο της - Fanpage
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Γυναίκα κατέγραψε την στιγμή που άγνωστος άντρας της ρίχνει ναρκωτικό στο πότο της

 

Απολάμβανε τις στιγμές και χόρευε στους ήχους της μουσικής τραβώντας selfie βίντεο.

Ήταν αυτό ακριβώς το γεγονός το οποίο επιχείρησε να εκμεταλλευτεί ένας άγνωστος ρίχνοντας ένα χάπι στο ποτό της. Εκείνη χόρευε και κρατούσε απρόσεκτα το ποτήρι με το ποτό στο ένα χέρι και είχε στο άλλο το κινητό για να τραβάει βίντεο τις ξέγνοιαστες στι…


 

Απολάμβανε τις στιγμές και χόρευε στους ήχους της μουσικής τραβώντας selfie βίντεο.

Ήταν αυτό ακριβώς το γεγονός το οποίο επιχείρησε να εκμεταλλευτεί ένας άγνωστος ρίχνοντας ένα χάπι στο ποτό της. Εκείνη χόρευε και κρατούσε απρόσεκτα το ποτήρι με το ποτό στο ένα χέρι και είχε στο άλλο το κινητό για να τραβάει βίντεο τις ξέγνοιαστες στιγμές.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο άγνωστος πίσω της έριξε τότε διακριτικά ένα χάπι στο ποτό της. Το βίντεο αναρτήθηκε στα social media με προειδοποίηση για πιθανούς κινδύνους.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

«Ποτέ δεν θα καταλάβω πώς ένας τύπος μπορεί να είναι τόσο αχρείος και να γίνεται τόσο αηδιαστικό αρπακτικό. Κυρίες προσέχτε τα ποτά σας!».

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων εξέφρασαν την οργή τους, με κάποιους εξ αυτών όμως να κάνουν λόγο για fake βίντεο. Το βίντεο έχει προβληθεί από τη στιγμή που ανέβηκε πάνω από 10 εκατομμύρια φορές στο διαδίκτυο.

Ο χρήστης του Twitter Jaeda_sky που το ανήρτησε ενημέρωσε τον κόσμο ότι η κοπέλα είναι μια χαρά. «Είναι καλά. Το παρατήρησε. Ευτυχώς».

Πηγή: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories