Γονείς κακοποιούσαν το νεογέννητο μωρό τους τόσο άγρια που του προκάλεσαν σηψαιμία και οι γιατροί του ακρωτηρίασαν τα άκρα - Fanpage
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Γονείς κακοποιούσαν το νεογέννητο μωρό τους τόσο άγρια που του προκάλεσαν σηψαιμία και οι γιατροί του ακρωτηρίασαν τα άκρα

Oι τηλεθεατές μιας πρωινής εκπομπής έμειναν με δάκρυα στα μάτια λόγω της ιστορίας ενός 3χρονου αγοριού που υιοθετήθηκε από τότε που οι βιολογικοί γονείς του τον κακοποίησαν τόσο άσχημα που τα πόδια του έπρεπε να ακρωτηριαστούν.

Στις μόλις 41 μέρες της ζωής του, ο Tony εισήχθη στο νοσοκομείο με πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων και σήψη, αφού οι γονείς…


Oι τηλεθεατές μιας πρωινής εκπομπής έμειναν με δάκρυα στα μάτια λόγω της ιστορίας ενός 3χρονου αγοριού που υιοθετήθηκε από τότε που οι βιολογικοί γονείς του τον κακοποίησαν τόσο άσχημα που τα πόδια του έπρεπε να ακρωτηριαστούν.

Στις μόλις 41 μέρες της ζωής του, ο Tony εισήχθη στο νοσοκομείο με πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων και σήψη, αφού οι γονείς το τον “έκαναν σβούρες” στον αέρα με αποτέλεσμα να αποκτήσει βαριά τραύματα στους αστραγάλους του.

Το μωρό πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από τέσσερις μήνες και ανατέθηκε στη φροντίδα της Paula και του Mark Hogell, από το Kings Hill του Kent.

Αλλά συνέχιζε να επισκέπτεται τους βιολογικούς του γονείς, τον 47χρονο Tony Smith και την 24χρονη Jody Simpson, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι οι τραυματισμοί του ήταν τυχαίοι.

Όμως, παρόλο που δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία για την κακοποίηση του παιδιού, ο Smith και η Simpson φυλακίστηκαν για 10 χρόνια το Φεβρουάριο του 2018.

Οι τηλεθεατές της πρωινής εκπομπής ήταν βαθιά συγκινημένοι από τη συνέντευξη του ζευγαριού, οι οποίοι είχαν ήδη 7 παιδιά όταν άρχισαν να ενδιαφέρονται για την υιοθεσία του Tony.

“Όταν έμαθα για τους τραυματισμούς του, νόμιζα πως είχε απλά σπασμένα πόδια και πως η ζημιά θα επιδιορθωνόταν,” είπε η Paula.

Όταν η Paula και ο Mark έμαθαν περισσότερες πληροφορίες για τα τραύματα που υπέστη, δεν ήταν σε θέση να χειριστούν αυτό που άκουγαν.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

“Μόλις το έμαθα, ξέσπασα σε κλάματα,” είπε Paula. “Δεν περίμενα ν’ ακούσω κάτι τέτοιο.”

Όταν ο Tony έγινε δεκτός στο νοσοκομείο, ήταν μόλις λίγο πριν από το θάνατο και οι γιατροί πίστευαν ότι δεν είχε πολλές πιθανότητες επιβίωσης.

Οι γονείς του αναφέρουν ότι οι τραυματισμοί τους ήταν το αποτέλεσμα ενός «τρομερού ατυχήματος».

Όμως τελικά οι τραυματισμοί του δεν οφείλονταν σε ατύχημα αλλά στην τρομακτική κακοποίηση που υπέβαλλαν το αγόρι τους με αποτέλεσμα να σπάσουν τα πόδια του σε οκτώ μέρη.

Τον άφησαν χωρίς ιατρική περίθαλψη για 10 ημέρες, κι αυτό το δικαιολόγησαν λέγοντας πως καθυστέρησαν επειδή περίμεναν κάποιον να έρθει και να τους φτιάξει το θερμοσίφωνο.

Η Paula και ο Mark αποφάσισαν να υποβάλουν αίτηση για να υιοθετήσουν τον Tony τον Μάρτιο του 2015.

Η Paula είπε: “Στην αρχή ήταν δύσκολα. Το παιδί επισκεπτόταν τακτικά τους γονείς του, όμως κάθε φορά που επέστρεφε σ’ εμάς έβλεπε εφιάλτες.”

Οι θετοί γονείς του φρόντισαν να μην έχουν οι βιολογικοί γονείς του την ελευθερία να επιτεθούν σε άλλα παιδιά και ξεκίνησαν μια εκστρατεία για να ξανανοίξουν την υπόθεση.

Μετά από ένα χρόνο προσπαθειών, η υπόθεση επέστρεψε στο δικαστήριο.

Εν τω μεταξύ, ο Tony έπρεπε να ακρωτηριαστεί και στα δύο του πόδια, καθώς η μόλυνση του είχε προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Το ζευγάρι υιοθέτησε το παιδί τον Μάρτιο του 2016.

Ο Tony Smith και η Jody Simpson καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 10 ετών το Φεβρουάριο λόγω των βασανιστηρίων που υπέβαλλαν το γιο τους, τα οποία του προκάλεσαν σήψη και παραλίγο να τον οδηγήσουν στο θάνατο.

Οι τηλεθεατές έκλαιγαν όταν άκουγαν τη συνέντευξη, με πολλούς να μπαίνουν στο Twitter για να επαινέσουν την Paula και τον Mark.

“Τι συγκινητική ιστορία. Είναι ένα τόσο γενναίο αγόρι και οι υιοθετημένοι γονείς του είναι υπέροχοι,” έγραψε ένας χρήστης.

“Πόσο καταπληκτικό αγόρι και τι όμορφη οικογένεια. Υπάρχουν τελικά απίστευτοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο και ευχαριστώ τον Θεό που υπερτερούν των κακών.”

διαφορετικό

 

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories